VALİ ELBAN KITEBOARD ALANI İLE YUMURTALIK LAGÜNÜ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 11:16:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
244 okunma
Google News

Vali Süleyman Elban, bir dizi incelemede bulunmak üzere Yumurtalık ilçesine gitti. İlçeye gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Haylazlı Mahallesi’ne giden Vali Elban, burada bulunan kiteboard alanında incelemelerde bulundu.

İlgili yetkililerden kiteboard noktası, burada bulunan imkanlar, gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgiler almasının ardından Yumurtalık Lagünü Milli Parkı’nı ziyaret eden ve burada incelemelerde bulunan Vali Elban, “Adana denildiğinde akla ilk gelenler kebap ve zengin mutfağı oysaki ilimizin muazzam güzellikte sahilleri ve doğal güzellikleri de var. Adana merkezine yakın bir konumda bulunan Haylazlı sahili de bunlardan biri. Burada bulunan kiteboard alanı temiz denizi ve sunduğu imkanlarla Türkiyede’kikiteboard noktaları arasında oldukça önemli bir yere sahip. Aynı zamanda Yumurtalık ilçemizde bulunan Yumurtalık Lagünü Milli Parkı da birçok bitki ve hayvan türünün bulunduğu doğal güzelliği olan bir alan. Dolayısıyla kentimiz zengin mutfağı, sıcakkanlı insanları, tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle turizm potansiyeli yüksek olan bir şehir.” dedi.

Yumurtalık Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyaretler, yapılan incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.