VALİ ELBAN ALADAĞ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Yayın: 05 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 05.12.2020 21:46:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
145 okunma
Google News

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Aladağ ilçesine giden Vali Süleyman Elban, Aladağ Belediyesini ziyaret etti.

Belediyeye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Belediye Başkanı Mustafa Akgedik tarafından karşılanan Vali Elban, ilk olarak Aladağlı vatandaşlara hizmet veren Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Ziyareti sırasında Başkan Akgedik’ten belediye tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Elban “Kentimizi tüm ilçeleriyle bir bütün olarak düşünüyoruz. İlçelerimizde gerçekleştirilen herhangi bir projenin, çalışmanın ve gelişmenin tüm ilimize yansıyacağını biliyor ve çalışmalarımızı yerel yöneticilerimizle daima iş birliği içinde yürütüyoruz.” dedi. Son günlerde ülke genelinde koronavirüs vakalarının artması sebebiyle alınan yeni tedbirlere ilçe genelinde uyulmasının büyük önem arz ettiğine değinen Vali Elban, “Bu virüsü hep beraber aldığımız tedbirlerle yeneceğiz. Tüm vatandaşlarımızdan maske, mesafe, hijyen kurallarına uymalarını ve alınan yeni tedbirleri eksiksiz uygulamalarını istiyoruz. Virüse karşı en büyük gücümüz birlik beraberlik içinde önlemleri almamız.” dedi.

Ziyaret, değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.