VALİ DR.SÜLEYMAN ELBAN :“EMEKÇİKARDEŞLERİMİZİN EMEKLERİNKARŞILIĞINI ALMALARI BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 14:35:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
183 okunma
Google News

 

Adana Valisi Dr.Süleyman Elban, ülkemize hizmet etmek için her alanda gece-gündüz demeden canla başla çalışan, ekmeğini alın teriyle yoğuran bütün işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nünü kutladı.  Adana Valisi Dr.Süleyman Elban1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü”  dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali, Dr. Süleyman  Elban, mesajında şu görüşlere yer verdi. : “Emek sarf etmeden hiçbir şey elde edilemeyeceğini anlatmak için kullandığımız “Emek olmadan yemek olmaz.” atasözümüz de toplumumuz için emeğin ne derece önemli olduğunu vurgular. Emek vererek elde edilen helal kazancın daima yüceltildiği bir kültürün mensubu olarak güçlü bir Türkiye için gecesini gündüzüne katıp çalışan tüm emekçilerimizin hak ettikleri çalışma şartlarına kavuşmaları, emeklerinin karşılığını almaları ve hak ettikleri hayat standardına ulaşmaları bizim için çok önemli. Bu sebeple devletimiz ve bizler işçi ve emekçilerimizin haklarını gözetip korumaya ihtimam göstermekte ve bu amaçla sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla daima iş birliği içinde çalışmaktayız. İlimizin ve ülkemizin istikrarlı bir şekilde gelişmesi, yarınlarımızın daha güçlü ve müreffeh olması için atılan her adımda katkısı bulunan başta Adanalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm işçi ve emekçilerimizin1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs'ın kardeşlik iklimimizin, huzur ve dayanışmamızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.