ULUSLARARASI EKONOMİ VE TİCARET MECLİSİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ OLUŞTURULDU

Ekonomi Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 09:57:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
416 okunma
Google News

Türkiye ekonomisine katkı sunmak iş adamları arasında işbirliği ve dayanışmayı arttırmak amacıyla kurulan Uluslararası Ekonomi ve Ticaret Meclisi Genel Merkezi yeni yönetim kurulunu belirledi. Uluslararası Ekonomi ve Ticaret Meclisi Genel Başkanı İsmail Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada , Ülke ekonomisine katkı sağlamak, iş dünyasında ki arkadaşlarla birlikteliğimizi arttırarak iş dünyasının karşılaştığı sorunlar ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişi yapmak için yola çıktıklarını ifade etti.

 

“İSTİHDAMI DAHA DA ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Ülke genelinde bulunan sanayici ve yatırımcı iş adamları ile birlikte  ortak istişare toplantısı sonrasında hazırladıkları derneği Adana’da kurduklarını ifade eden İsmail Demir, “Derneğimizin birinci amacı uluslararası bölgelerde yurt içi ve yurt dışında bulunan Türk ve yabancı iş insanlarımızın elini kuvvetlendirerek uluslararası arenada onları daha da etkin hale getirmektir . Bu sayede ülkemiz ekonomisine ve istihdamına daha çok katkı koymaktır.  O yüzden yönetim kurulu üyelerimizi titizlikle seçtik.  Her birisi alanında öncü profesyonel bir kadro İlerleyen süreçte üye sayımız arttırarak işadamlarının geliştirdiği projelerde, önünü açarak istihdamı daha da arttırmayı hedefliyoruz.  Bu vesileyle yeni yönetim kurulu arkadaşlara başarılar diliyorum . Hayırlı olsun.” Dedi. diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.