“ÜLKEMİZİN MİLLİ HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Vatan sevdalısı, millet sevdalısı kadroların eseri olan yeni Türkiye’nin , geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden Genel Başkanı İsmail Demir, net konuştu.

Ekonomi Yayın: 04 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.09.2020 00:09:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
286 okunma
Google News

Özel Haber: Hüseyin Yetiş 

Uluslararası Ekonomi ve Ticaret Meclisi Genel Başkanı İsmail Demir , Ülkemizin köklü değerlerine inanmış iş ve meslek insanlarının aynı çatı altında yine bu ülke için gücünü birleştirdiği bir ideal için çalıştıklarını söyledi. Mevcut ekonomik ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesinin ötesinde medeniyetimizin temelini oluşturan manevi değerlerimizden ilham alarak ticari, iktisadi ve sosyal kültürümüzü geliştirmek gayesiyle hareket ettiklerini belirten İsmail Demir,” Son iki yüzyıldaki düşünce akımları ve bunların ortaya çıkardığı gelişmelerle ekonomik hayatın nasıl biçimlendiği hepinizin malumudur. Güç ve ilerlemenin getirdiği her avantaj batı dünyasının menfaatine olurken, dünyanın geri kalanı yokluk, sefalet ve çatışmaların kurbanı olmuştur. İnsanlığa rahmet olan mesajın muhatabı olan bizler ise, maalesef, bu manzara karşısında uzunca bir müddet seyirci olduğumuz gibi tesirleri karşısında da korunmasız kaldık.” Dedi.

“MİLLETLERİN KENDİNE HAS DEĞERLERİNİN ÇİZDİĞİ UFUKLAR , ONLARIN GELECEĞE UZANAN İDEALLERİNİ BELİRLER”

 

Milletlerin kendine has değerlerinin çizdiği ufukların , onların geleceğe uzanan ideallerini belirlediğini söyleyen Genel Başkan İsmail Demir ,” İnanç dünyamızın belirlediği köklü ahlaki değerlerimiz ve kültürümüz de bize kendimize has bir ufuk çiziyor. İşte bu ufka erişmek için en başta ekonomik gücü elde etmek gerekir. Çünkü ekonomik sahada güçlü olanlar, her devirde bağımsız ve belirleyici olmuş; kendi ideallerini yayabilmişlerdir. Tahakküm altında yaşayan birinin nasıl ki idealleri anlamsız bir hayale dönüşür, ödün vermeksizin savunduğumuz ideallerimiz de ekonomik güçten yoksun kaldığı sürece yıkılır gider. İşte bu yüzden güçlü bağımsız ve istikrarlı bir ekonomi diyoruz.” Şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’NİN BAŞARILARI ÖZENLE SEÇİLMİŞ 15 YILIN ÜRÜNÜDÜR”

 

“Bugün Türkiye'nin, eskiye nazaran bağımsız olduğunu söyleyebiliyorsak bu, son 15 yıldır özenle takip edilmiş ekonomik politikaların ürünüdür.”  Diyen Genel Başkan İsmail Demir, “ Yıllarca milletin hakkını gasp eden ve bu milletle bağ kurmaktan yoksun politikacıların yerini alan vatan sevdalısı, millet sevdalısı kadroların eseri olan yeni Türkiye, geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Ülkemiz, kendi ayakları üzerinde bağımsızca durmanın yolunu çizdiği gibi, çevremizde yaşanan insanlık dramlarına karşı yeniden mazlumların umudu haline de gelmiştir. Uluslararası Ekonomi ve Ticaret Meclisi de modernitenin inşa ettiği kalıpların yerine milli ruhumuzla vücut bulan yeni bir anlayışa hizmet edenlerin çatısı olma hedefindedir. Hepimizin özverisi ve gayretiyle her geçen gün daha da büyüyerek ülkemizin milli hedeflerini gerçekleştirme yolunda katkı sağlayacağımıza inancımız tamdır. “ dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.