Ülkem Partisi Adana’da yerel medya ile buluştu

Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yunus Fırat ve Seyhan İlçe Başkanı Eren Yoldaş, partisinin politikalarını belirterek çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 11:55:56
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
427 okunma
Google News

Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yunus Fırat ve Seyhan İlçe Başkanı Eren Yoldaş yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Basın mensuplarının sorduğu soruları da içtenlikle cevaplayan Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yunus Fırat,  Ülkem partisinin ana politikasını ve yaptığı çalışmaları da paylaştı. 2019 yılında kurulan partimiz pandemi koşullarına rağmen hızlı bir şekilde teşkilatlanarak 41 ilde il ve ilçe başkanlıklarının atandığına  dikkat çeken Yunus Fırat, Ülkem Partisi olarak diğer siyasi partilerden en önemli farklarının halkın içerisinde gelmeleri olduğunu söyledi.

“MİLLETİMİZİN BİRLİĞİ VE DİRLİĞİ İÇİN VARIZ”

Ülkem Partisi’nin milletimizden aldığı güçle yıllardır üstümüzde oynanan büyük oyunları bozan, derebeylerin korku imparatorluğunu ve haram saltanatını yıkan, makamlara değil ;  gönüllere taht kuran bir parti olacağını ifade eden Başkan Yunus Fırat, “ Çalmayan ,  Çaldırmayan ve Bölmeyen,  Böldürmeyen Bir Yönetim anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Yunus Fırat, “Huzurlu ve Güvenli Bir Vatan,Milletimizin varlığını, birliğini, bütünlüğünü sağlayacak, insan hak ve hürriyetlerini (millet menfaati esas alınarak) milletimize yakışacak şekilde düzenleyen, insan merkezli bir anayasa ve hukuk sistemi, Herkesin kendisini dilediği gibi ifade edebildiği , inançlarını özgürce yaşayabildiği insanca bir düzen için varız. Hiç bir insanımızın aç kalmadığı ;  dışa bağımlılıktan kurtulmuş ,  üreten, paylaşan, ihraç eden güçlü bir ekonomiyi allah nasip eder iktidar olursak hayata geçireceğiz.  Herkes için sağlık, Gücü değil hakkı üstün tutan bir adalet. Devletimizin tüm lider konumunda olan hizmet edenler olarak lüzumsuz tüm harcamalardan ve lüksten kaçınacağız.  Kamu malını ne yiyeceğiz nede yedireceğiz. Çünkü biz vatanseverler olarak vatan bayrak ve yetim hakkının ne olduğunu bilenleriz.” Şeklinde konuştu.

“BİZ AYRIŞTIRMAYA DEĞİL KUCAKLAMAYA BÜTÜNLEŞTİRMEYE GELİYORUZ”

 

Kurulduğu günden bu yana halkın arasında bulunarak halkın arasından seçtiği kişilerle projeler oluşturarak  Ülkem partisi olarak  İl ve ilçe başkanlıklarında da daha önce çeşitli partilerde siyaset yapmışlardan ziyade yeni yıpranmamış isimlerle yol aldıklarını ifade eden Başkan Yunus Fırat, “Yöneticilerimiz otel lobilerinde yaptığımız görüşmelerle değil, liyakata göre halkımızın isteklerine göre belirlenen isimlerden seçiyoruz.  Ülkemiz eskiden nasıl sağ ve sol olarak bölündüyse şimdide ittifaklarla ikiye bölünmüş durumda.  İşte biz ayrıştırmaya değil kucaklamaya bütünleştirmeye geliyoruz.  Çünkü biliyoruz ki ülkemiz karanlık bir tünelden geçiyor . Ve böyle giderse bu karanlık hiç bitmeyecek.  Uygulanan yanlış politikalar karanlığı bitirmeye yetmiyor.  Tarımdan, ekonomiye, eğitimden sanayiye, uygulanan yanlış politikalar karanlığı bitirmeye yetmiyor.  Aksine karanlığı daha da zifirileştiriyor . İşsizlik almış başını gitmiş.  Çiftçi kan ağlıyor . Emekli, esnaf ,memur, öğrenci dersen keza aynı.  Ülke olarak vergiyle ayakta kalmaya çalışıyoruz . Gelir getiren tüm kurumlarımızı kapattık.  yada sattık . Ve gelen parayı da taşa demire gömerek kontrolsüz hormonlu büyüdük.  Üstüne de kendi, insanımız açken açıktayken dış politikada yapılan hatalardan ötürü sayısı 3 buçuk milyona varan mülteciyi ağırIamak zorunda kaldık . Ve sonunda beklenen oldu . Deniz bitti . Karaya oturduk.  Ve şu anki halimiz ortada.  insanlarımız artık karanlıktan bıktı. Bir umut ışığı arıyor.” Dedi.

 

“ADANA’MIZ KADERİNE TERKEDİLMİŞ”

 

Ülkem partisi olarak o umut ışığı olmak için yola çıktıklarını ifade eden Yunus Fırat, “ Ülkemizi aydınlık yarınlara çıkartmak için çoban ateşini yakıyoruz . Gerçekçi mantıklı katılımcı olarak oluşturduğumuz projelerle inşallah iktidar olursak Ülkemiz üzerindeki bu kara bulutları dağıtacağız. Yerelde de baktığımız zaman zamanında ağalar şehri olan Türkiye’ye yön veren Adana kaderine terkedilmiş. Büyük bir köy görünümünden kurtulamamıştır.  Yerel olarak yapılan hizmetlere bile siyasi gözlükle bakılmış.Bunun akabinde işçide esnafta hizmet bekleyen vatandaşta mağdur olmuş . Kimi ilçeleri gelişirken kimi ilçeler üvey evlat muamelesi görüyor.  Adana’da İşte bizimde parti olarak bu mağduriyetlerin giderilmesi , herkese eşit ve adil hizmet verilmesi adına yerel yönetim yerine merkezi yönetimi benimsemeyi düşünüyoruz.  İl İl, İlçe İlçe Stk’lardan, Odalara, Borsalara, Partilere, Halk temsilcilerine kadar oluşturacağımız konsorsiyumlarla illerin ihtiyaçlarını belirleyip ona göre sağlıklı hizmet vererek her şehrimizi kalkındırmayı hedefliyoruz.  Tabi tüm bunları yapabilmemiz için önce iktidar olmamız lazım.  Şu an halkımızdan olumlu tepkiler alıyoruz . İnşallah halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh fazlalaşır . Ve bizi iktidara taşırlarsa Ülkemizi Uzaya götürebilir miyiz bilmeyiz ?  Ama halkımıza hizmetlerle uygulamaya koyacağımız projelerle uzay çağını yaşatacağımız kesin.”  diye konuştu

 

 “MİLLETİN GELECEĞİNİ YİNE MİLLETİN AZİM VE KARARLILIĞI KURTARACAKTIR.”

 

Ülkem Partisi’ningünün gereklerine dayalı kolaycı bir siyaset anlayışı yerine “Bağımsızlık, Milliyetçilik, Devletçilik Adalet ve Demokrasi, Eğitim ve Kültür, Üretim ve Paylaşım, Bilim ve Gelişim” ilkelerinden oluşan 7 ana ilkesiyle siyaset yapan; milleti için millî ,yerli ve birleştirici çözümler üreten, ilke, hedef, sorumluluk, proje ve kadro sahibi siyasal bir merkez olduğunu söyleyen Başkan Yunus Fırat,” Partimizin insana, millete, devlete, hukuka, fikir ve inançlara, üretim ve paylaşıma, sağlık ve eğitime, dünyaya ve olaylara bakışını açıklayan bu programın milletimiz için yeni bir umudun, çözümün ve kurtuluşun başlangıcı olacağına inanıyoruz. Partimizin kuruluş felsefesi olan “Tüm ülkemiz birlik” ile “Millet için devlet” ,  “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışı; mutlu, huzurlu, güçlü, lider bir Türkiye’nin anahtarı olacaktır.Oğuz Kaan’la başlayıp, Atilla, Bilge Kaan, Alparslan, Osman Bey, Fatih Sultan Mehmet Han ile devam ederek dünya tarihinin kaydettiği en büyük lider Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’ün önderliğinde, saldırı ve işgale direnerek dünya dengelerini değiştiren tarihten daha eski milletimizin kurduğu, ezilen ve sömürülen dünyaya örnek olmuş bir devleti yönetmeye talip olmanın sorumluluğunun farkında olarak; dünyanın en güzel coğrafyasında yaşamanın, büyük devlet olmanın bir bedeli olduğunu biliyoruz.  “,  böldürmeyen anlayışın siyasal merkezi olacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.