Ücretsiz ulaşımdan hastane personelinin tamamı yararlanacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Covid-19 dayanışması sürüyor, vatandaşa desteğin kapsamı genişliyor.

Sağlık Yayın: 10 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.12.2020 05:09:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
254 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgınının etkisini artırması nedeniyle, uzun süredir verdiği hizmetlere yenilerini eklerken, sosyal belediyecilik uygulamalarını artırıyor. Karantinadaki Covid-19 hastalarına kahvaltı ve sıcak yemek servisini sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, hastalıkla savaşın ön cephesinde yer alan sağlık çalışanlarına verilen ulaşım desteğinin de kapsamını genişletti. Büyükşehir ekipleri ayrıca sokağa çıkma yasağı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak canlıları için mama  ve su takviyesi yaptı.

 

ÜCRETSİZ ULAŞIMDAN HASTANE ÇALIŞANLARININ TAMAMI YARARLANACAK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediyeye ait otobüs ve metroyu kapsayan ücretsiz ulaşımdan hastane personelinin tamamının yararlanması için talimat verdi.

SOKAK CANLILARINA MAMA VE SU TAKVİYESİ

Öte yandan mekanlar kapalı olduğu için yiyecek bulmakta zorlanan sokak canlıları için de besleme yapıldı. Şehrin muhtelif yerlerindeki mama ve su kaplarını kontrol Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, su ve mama takviyesi yaptı.

KAHVALTI VE SICAK YEMEK İÇİN WHATSAPP HATTI

Adana Büyükşehir Belediyesi Derman Ekipleri, ihtiyaç sahibi Covid-19 hastalarına yönelik uyguladığı kahvaltı ve sıcak yemek hizmetine devam ediyor. Hizmetten yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi Covid-19 hastalarının e-Devlet ve e-Nabız üzerinden Covid-19 pozitif olduklarını gösteren belgeyi Whatsapp hattı üzerinden Adana Büyükşehir Belediyesi’ne göndermesi gerekiyor. Kahvaltı ve sıcak yemek servisi, hastanın karantina süresi bitene kadar devam ediyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Whatsapp destek hattı: 05354540101

Detaylı bilgi ve destek için: 153

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.