TÜSİKON Adana’da faaliyete başladı

Ekonomi Yayın: 28 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.09.2020 10:57:47
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
283 okunma
Google News

 

Uluslararası ekonomik sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösterecek olan Üretici ve Sanayici İşadamları Konfederasyonu’nun (TÜSİKON) Adana İl Başkanlığına Vedat Örgen getirildi.

Genel Merkezi Ankara’da olan TÜSİKON, yurtdışı temsilcilikleriyle Türkiye içinde İl Başkanlıkları bulunuyor. TÜSİKON Adana İl Başkanlığına ise Vedat Örgen getirildi.  Adana’nın ekonomik ve sosyal açıdan hak ettiği yere gelebilmesi için kentin diğer dinamikleriyle birlikte çalışacaklarını kaydeden Örgen şöyle devam etti;

 "Yeni kurulan bir konfederasyonuz. Taze bir kan, yenilikçi ruhumuz ile Türkiye ekonomisine önemli hizmetlerde bulunmak istiyoruz. Giderek yükselen grafiğe bizler de fikirlerimiz ve hizmetlerimiz ile katkıda bulunmak istiyoruz. Gençlerimizin fikirleri ile tecrübeli arkadaşlarımızın fikirlerini harmanlamaya çalışacağız. Gençlerimizin fikirlerine açık olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kuruluşumuzun Adanamıza vatana, millete hayırlı olmasını temenni ediyorum"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.