TURUNCU BEYAZLILAR DERNEĞİBARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET EDEREKADANASPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 10:43:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
286 okunma
Google News

 

Yeni kurulan Turuncu Beyazlılar Derneği Başkanı ve Adana Barosu mensuplarından Av. Şevket Can Sıçramaz, beraberindeki yöneticilerle Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek,arkasında ismi yazılı Adanaspor formasınıarmağan etti.

 

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adanaspor taraftarlarının Türkiye’de centilmenlik ödülü almış bir geçmişi olduğunu hatırlattı. Futbolun ülkemizde ve dünyada çok popüler olduğunu belirten Av. Veli Küçük, “Bu oyunun en güzel yanı da hiç kuşkusuz taraftarladır. Bir takımın taraftarı olmadan şampiyon olsa ne yazar. Görüyoruz çok sayıda takımın taraftarı bile yok ama Süper Lig’de temsil ediliyor. Dileğim ve arzum Adana’nın takımları Adanaspor ve Adana Demirspor da en kısa sürede şampiyon olarak bizi gururla Süper Lig’de temsil eder. Pandemi nedeniyle alınan tedbirler nedeniyle yeni sezonun ilk yarısındane yazık ki taraftarların stada girişine izin verilmeyeceği açıklandı. Bu süreçte protokol tribünündeki yerimi alarak Adanaspor ve Adana Demirspor’u destekleyeceğim.” dedi.
 

 

Turuncu Beyazlılar Derneği Başkanı Av. Şevkat Can Sıçramaz da, Av. Veli Küçük’ün futbola olan ilgisini bildiklerini ifade ederek, çalışmalarından fırsat bulduğunda tribüne ve derneklerine davet etti.

 

Görüşme esnasında Dernek Genel Sekreteri Stajyer Avukat Mert Buhur, üyeler Yusuf Batmaz, Utku Mülayim ve Alperen Sipahi de hazır bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.