Türkiye Karate Do Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, ; “Bizler bu büyük işleri hep birlikte bir aile olarak başarmaktayız.”

Yayın: 25 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 25.08.2020 11:09:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
350 okunma
Google News

Türkiye Karate Do Federasyonu Başkanı  Esat Delihasan karate camiasına seslendi.

Türkiye Karate ailesinin Pandemi süreciyle yaşamış olduğu sıkıntıları birlikte aşmak için antrenörlere   verdikleri  maddi destek yanında Bursa da yapılan ferdi kata Türkiye Şampiyonasında tüm dünyada örnek bir organizasyon ve normalleşmeye geçiş süreci yaşadıklarını  ifade eden Esat Delihasan, “ Bu yarışma kulüplerimizin tekrar canlanması için tam yerinde ve zamanında bir faaliyet oldu ve takdirleri topladı, şimdide bu hafta Sakarya da yapacağımız kata takım şampiyonamızın arefesinde heyecanla bu yarışmayı tüm camiamız beklemekte ve kata nın takım olarak temassız yarışma şeklini yurt içi ve dışındaki tüm spor otoritelerine göstermiş olacağız. Bizler bu büyük işleri hep birlikte bir aile olarak başarmaktayız. Bu arada olimpiyat yolunda hedefine kitlenmiş ve çalışmalarını aralıksız devam ettiren en başarılı bir Milli Takımının başında tüm teknik ekibiyle yolumuza devam ediyoruz. Bizler bu büyük işleri birlikte başarırken kulağımıza bazı iyi niyetli arkadaşların normal bir vatandaşın dahi bilebileceği Devlette ki işleyiş yönetmelik veya bazı değişiklikler olabileceği yürütme de yasama da yargı da Devlet sürekli daha iyiye doğru gidecek düzenlemeler her zaman getirebileceğini bilmeleri gerekir. Mesele hal böyleyken  bazı iyi niyetli arkadaşların  bizim adımıza aday olamamamıza bel bağlayıp bunun üzerinden algı yapmaya çalıştıkları kulağımıza gelmektedir. Bu iyi niyetli arkadaşlar çalışmalarını hesaplarını bizim aday olamamamız üzerine yaparlarsa büyük hayal kırıklığına uğrarlar. Arkadaşlar biz çalışmalarımıza devam ediyoruz ve Türkiye Karate Federasyonu Başkanıyım ve gelecek seçimlerde de adayız. Resmi olarak bu süreç başlayınca umutlarını bizim aday olamamanıza bağlayanların umutlarının nasıl suya düştüğüne hep birlikte şahit olacağız. Etrafa hukuksuz beklentilerle çürük umut aşılayanlar sokaktaki bir adamın bilebileceği basit hukuk kurallarından bir haber olmaları sadece büyük bir acziyet halidir. Bazı umutlarını rakip maça çıkmasın bizde kazanalım kuralına bağlayanların çürük algısına sadece gülüp geçin, biz maça çıkınca bu umutları suya düşecektir.” Dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.