"Türkiye'den talipler var"

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'dan Boubendza açıklaması!

Yayın: 28 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.07.2021 02:32:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
174 okunma
Google News

: Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Gabonlu futbolcu Aaron Boupendza ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Başkanımız zaten açıklama yaptı, bizi memnun edecek teklif gelirse, Boupendza'yı satacağız. İyi teklif gelmezse, devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Aaron Boupendza'nın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

 

24 yaşındaki Gabonlu futbolcuya Türkiye'den ve Avrupa'dan talipler olduğunu söyleyen Ömer Erdoğan, Tivibu Spor'a yaptığı açıklamada "Aaron Boupendza aylardır sürekli transfer gündeminde. Hem yurt içi hem de yurt dışından ilgilenen kulüpler var. Avrupalı kulüpler oldukça profesyonel çalışıyor. İsim vermek istemiyorum ama bazı kulüplerin teknik direktörleri beni arayarak, özellikle Boupendza'nın karakteri hakkında bilgi aldı. Biz de transfer yaparken sadece performansa değil, karaktere de önem veriyoruz. Kulüpler de antrenman performansı ve karakteri hakkında bilgi istedi. Başkanımız zaten açıklama yaptı, bizi memnun edecek teklif gelirse, Boupendza'yı satacağız. İyi teklif gelmezse, devam edeceğiz. Netleşmiş bir şey yok. Boupendza'nın gidişine de hazırlıklıyız. Giderse, yerine iyi birini alacağız." ifadelerini kullandı.

Aaron Boupendza'nın gitmesine onay vereceğini söyleyen Ömer Erdoğan "Kulüpler zor durumda. Gelir ve giderler arasında çok fark var. Söylenen rakamlarda bir teklif gelirse, kulüp rahatlayacak. Bopuendza iyi bir performans sergiledi. Oyuncunun da hedefleri vardır. Hem kulübü hem de oyuncuyu düşünerek, bu transfere onay veririm." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.