Türkiye Değişim Partisi Adana’da şahlanışa geçti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül, Adana'da partililerle buluştu. Tarihi bir dönüm noktasının yaşandığı Adana programı heyecanlı ve renkli anlara sahne oldu.

Siyaset Yayın: 27 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 27.12.2020 19:57:55
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
694 okunma
Google News

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanlığına seçildikten sonra kolları sıvayan Mustafa Sarıgül, İlk temaslarına Adana’dan başladı. Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ve Eşi Şermin Malgaf ve ekibinin  çok kısa sürede  özveri ve gayretiyle hazırlanan Adana İktidar Hazırlık Merkezi binasının açılışı ve bir dizi programlar  için Adana’ya gelen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yoğun ilgi gördü.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

 Şakirpaşa Hava Limanı’nda Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ve Eşi Şermin Malgaf ve ekibi , Mersin, Diyarbakır başta olmak üzere çevre İl başkanları tarafından Sarı kırmızı çiçeklerle karşılanan  TDP Lideri Mustafa Sarıgül yoğun ilgiyle karşılaştı.

SARIGÜL, İL BİNASI DEĞİL İKTİDARA HAZIRLIK MERKEZİNİ AÇIYORUZ

  Seyhan İlçesi’nde bulunan Adana İktidar Hazırlık  Merkezinin açılış kurdelasını çok sayıda  partililer ve basın mensuplarının yoğun ilgisine maruz kalarak yapabilen Genel Başkan Mustafa Sarıgül, binada incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaları ve bina dekorunu oldukça beğendiği gözlenen Mustafa Sarıgül, “Bazı  genel başkanlar koltuklarını korumak için mücadele eder . Bizler Allahın izniyle iktidar için  mücadele edeceğiz. Partimizin amblemi; Trakya ve Anadolu’yu simgeleyen iki kalp ve Avrupa’yla Asya’yı birleştiren yıldızdır. Hareketimiz Artık Bereket Oldu. Partimizin Bayrağı Bugünden İtibaren Türkiye’nin Her Yerinde Sevgi İle Dalgalanacaktır. Hayırlı Uğurlu Olsun! Adana İktidar Hazırlık Merkezi’mizi hizmete açtık. Bütün yurttaşlarımıza, Adana İl Başkanımız Hakan Malgaf’a, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza, yönetim kurulumuza ve ilçe yöneticilerimize çok teşekkür ederim.” Açıklamasında bulundu.

ÇARE SARIGÜL SLOGANIYLA KARŞILANDI

Daha sonra  kentteki bir  düğün salonunda partililerle düzenlenen toplantıya katılan Genel Başkan Mustafa Sarıgül, çok sayıda  kadın ve gençlerden oluşan partililerinin , “ Çare Sarıgül” sloganıyla  karşılaştı. Renga renk meşale ve çiçeklerle toplantının  yapıldığı salona girebilen Mustafa Sarıgül,  Partisinin müziğini davetlilere dinleten görevlilere yakın ilgi gösterdi.

“MALGAF ''TDP'' UMUDUN KENDİSİ OLACAKTIR

Yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi sonrasında Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf , açılış konuşmasında  bulundu. Konuşması sırasında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Hakan Malgaf, şunları söyledi “ Bizlere vermiş olduğunuz bu imkandan dolayı çok teşekkür ederim. Sayın Genel Başkanım  Sürekli Barış sürekli Huzur olsun diye, Eşitlik olsun diye, Adalet olsun diye, Eğitim olsun diye, Borç bataklıklarından kurtulalım diye tekrar güçlü bir Türkiye olalım diye sizin önderliğinizde  yola çıkıyoruz  İnanıyorum ki Türkiye Değişim Partisi, umudun kendisi olacaktır diyen Malgaf. Yüreklerde sevgimizle  yer alacağız.  Adana’da tüm gayretimizle çok çalışacağız. Girilmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız  Değişim rüzgarlarnıı Türkiye'de olduğu gibi Adana'mızda da estirip,  İnşallah el birliği içinde siz değerli Genel Başkanımızın koordinesinde ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacağız  Yolunuz yolumuzdur. “ dedi.

“ADANA’YI BİZİM İKTİDARIMIZ İLE ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA GETİRECEĞİZ”

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül Adanada böylesine coşkulu bir açılış programını orgaznize eden TDP Adana İl başkanı ve ekibini takdir ederek başladığı  konuşmasında Adana’nın yetiştirdiği değerlerle  bir zamanlar ağaların, sanatçıların, iş adamlarının , sanayinin çok önemli i konumda olduğuna dikkat çekti Adana’ya 1978 yılında Selahattin Çolak’a destek vermek amacıyla ilk defa geldiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül,  konuşması sırasında  Adana Sabancı Merkez Camii’nin yapılmasında merhum Sakıp Sabancı’ya öneride bulunmasıyla katkıda bulunduğunu  belirtti Mustafa Sarıgül, “ Adana’yı bizim iktidarımız ile eski günlerdeki gibi hak ettiği noktaya getireceğiz. Ben bu duruma çok ama çok üzüldüm. Adana , metro borcuyla  yada işsizliği ile anılmayacak. Adana’ya en kısa zamanda gelerek tüm sorunları konuşacağız. Adana, başta olmak üzere tüm illerimize tek tek giderek oradaki tüm sorunları tespit edeceğiz. Buna görev çözüm sunacağız. ” Diye konuştu. 

“KADIN VE ÇOCUK HAKLARINA ÇOK DAHA FAZLA ÖNEM VERECEĞİZ”

Atatürk ilkelerine bağlı, evrensel hukuk kurallarına ve inançlara saygılı, laikliği savunan, üretimi destekleyen, emeğin hakkını koruyan, "hudut ve bayrak birliği" diyen tüm yurttaşlara kalplerinin açık olduğunu söyleyen  Mustafa Sarıgül,Partisinin kadınlara ayrı önem verdiğini ifade ederek "Partimizin iktidarında kadınlarımız en üst noktada olacak. Kadın cinayetlerine son vereceğiz.Kavga üreten Ankara'daki siyaset anlayışına son vererek millete nefes aldırmaya geliyoruz. Herkesi sevgi ile kucaklayacağız. Bütün yurttaşlarımı bu sevgi etrafında buluşturacağız, ötekisi olmayan bir anlayışla tüm ulusumuzu kucaklayacağız. Gece, gündüz yatmak yok çalışacağız. İktidar olmak için çalışacağız.Türkiye Değişim Partisi, bir gönül hareketidir." dedi.

“UMUTSUZLUK VE ÇARESİZLİK TDP İKTİDARINDA BİTTECEK”

Bugün büyük ulusumuzun yeniden şahlanarak ayağa kalktığı, umutsuzluğun, çaresizliğin, karamsarlığın bittiği gün olduğunu belirten Mustafa Sarıgül,” TDP, iktidar ve muhalefetin; bitmiş, tükenmiş, çözüm üretmekten aciz, barış yerine kavga üreten siyasetine nokta koymak üzere geliyor.TDP hiçbir ideolojinin, hiçbir ayrımcılığın ne sözcüsü ne de odağı olmayacak. Türkiye Değişim Partisi; ne solun ne sağın bekçisi olmayacaktır. Türkiye artık soğuk savaş döneminin kalıplarına mahkûm edilemez. Bu kavramlar eskimiş ve değerini yitirmiştir.Biz fikri, inancı, dini, etnik kökeni ne olursa olsun, bu ülkedeki herkesin kardeşi, dert ortağı, çaresi ve umudu olmaya geliyoruz.” Diyerek partiyi iki dönemde iktidara taşıyamayan genel başkanın görevini yeni bir isme bırakacağını belirtti.

LOGO’SUNU SİMGE EDEN PASTA’YI KESMEYE KIYAMADI

Konuşması sonrası İl Başkanlığı mazbatasını Hakan Malgaf’a veren Genel Başkan Mustafa Sarıgül,  kendisine  takdim edilen hediyeleri kabul etti. "Biz değişim partiyiz", "Çare Sarıgül geliyor", "Zamanı geldi" isimli şarkıları toplantı katılımcılarına dinletti.Daha sonra da İki kalp ve bir yıldızdan oluşan parti amblemini simge eden Pastaya övgüler yağdıran Sarıgül, "Akademisyenlerimiz, grafikerlerimiz çalıştı logomuzun üzerinde. Logomuzun bir öyküsü var, bir tarafta Anadolu var, yanında bir de yıldızımız var. Bugünden sonra partimizin logosunu herkesle paylaşacağız. Bundan sonra kalbimiz bütün Türkiye için atacak." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.