Türk Eğitim Sen’de Başkan Ferhat Utlu Güven Tazeledi

Türk Eğitim Sen Adana 2 No’lu Şubesinin 7.Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Başkanı Ferhat Utlu’nun güven tazelediği Genel Kurulda yoğun katılım yaşandı.

Eğitim Yayın: 14 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.11.2021 21:17:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
423 okunma
Google News

Türkiye Kamu Sen ‘e  bağlı Türk Eğitim Sen Adana 2 No’lu Şubesinin 7.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Türkiye Kamu Sen Adana İl Başkanlığı binasında  yapılan Genel Kurul Saygı Dururşu ve istiklal Marşının söylenmesi   ile başladı. Genel Kurulun  divan  başkanlığını Mehmet Cemal Atay  yaptı. Türk Eğitim Sen Adana 2 No’lu  Şubesi Başkanı Ferhat Utlu ve ekibinin   güven tazelediği Genel Kurul toplantısı  Tek liste halinde  yapıldı.

“TÜRK EĞİTİM SEN BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK “

Türk Eğitim Sen Adana 2 No’lu  Şubesi Başkanı Ferhat Utlu açılış konuşmasında  kendisini bu süreçte inan destek veren dava arkadaşlarına, yol arkadaşlarına, il ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına, uç beylerine ve   İş Yeri Temsilcisi arkadaşlarına ve her türlü olumsuzluklara rağmen  desteğini esirgemeyip sendikalarına gönül veren üyelerine teşekkür etti. Kendilerine  inanarak, güvenerek teveccüh gösterip üye olan arkadaşlarına şükranlarını sunan Başkan Utlu , “İlkeli, kararlı, inançlı; önce ülkem” diyerek devletine ve milletine sadakat gösterip, bayrağına, milli ve manevi değerlerine, Atatürk’üne sahip çıkan sendikamız büyümeye devam edecektir!” dedi.

“ARTIK YETKİ HAK EDEN VE EHİL OLAN ELLERDE OLMALIDIR”

Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer, ise Toplu Sözleşme süreci hakkında da bilgilendirmelerde bulunarak, memurun hak ve kazanımı için Toplu Sözleşme sürecini ciddiyet ve disiplinle yürüttüklerini ve yetkili konfederasyonla talepleri ortaklaştırdıklarını  ifade etti. Mustafa Tümer , “Türkiye Kamu Sen’in yine yetkili konfederasyon olacak ve kamu çalışanlarının hak ve kazanımları için etkili mücadelesini istikrarla sürdürecektir. Kamu çalışanları artık görmüştür ki, sözde yetkili konfederasyon ile kaybetmeye mahkumdurlar. Artık yetki hak eden ve ehil olan ellerde olmalıdır. İnanıyorum ki, kamu çalışanları artık gereğini yapacaktır” dedi.

YOĞUN  KATILIM YAŞANDI

Türk Eğitim Sen Adana 2 No’lu Şubesinin 7.Olağan Genel Kurulu Genel Kuruluna  ;  Türkiye Kamu Sen'e bağlı Şube başkanlarının yanı sıra Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer , Türk Enerji Sen Adana Çukurova Şubesi Başkanı Mehmet Yeyen, Türk Eğitim Sen Adana 1 No’lu Şube Başkanı ve Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç,  Türk Sağlık Sen Adana Üniversite Şubesi Başkanı Ali Uçar Atik,  MHP Adana MYK Üyesi Avukat Uğur Öztürk , MHP Adana İl Başkan yardımcıları ,MHP Adana MYK üyesi Av. Uğur Öztürk, MHP Seyhan  Belediyesi Meclis  üyesi Şehmus Uçar,MHP İl ve İlçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda üyeler katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.