Türk Eğitim Sen Adana 3 No’lu Üniversite Şubesi’nde Prof. Dr. Haşim Akça dönemi

Türk Eğitim Sen Adana 3 No’lu Üniversite Şubesi Başkanlığına Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Maliye Bölümü Başkanı Prof. Dr. Haşim Akça seçildi.

Eğitim Yayın: 14 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.11.2021 10:33:25
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
664 okunma
Google News

Türk Eğitim Sen Adana 3 No’lu Üniversite Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu Sarıçam Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde yapıldı. Tek liste ile yapılan Genel Kurul toplantısında mevcut Başkan Bahadır Bozduman’ın aday olmadı.  Yapılan oylama sonrasında Şube Başkanlığına Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Maliye Bölümü Başkanı  Prof. Dr. Haşim Akça oy birliği ile seçildi. Genel Kurul toplantısının divan Başkanlığını Türk İmar Sen Adana Şubesi Başkanı Mustafa Kert yaparken ; Divan Katip Üyeliğini ise  Türk Sağlık Sen Adana 1 No’lu (Üniversite ) Şube Başkanı Ali Uçar Atik  yaptı. Genel Kurul toplantısına Türk İmar Sen Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Zakir Akbilmez  başta olmak üzere çok sayıda delege katıldı.

“TÜRK EĞİTİM-SEN’İN  MENSUBU OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

Türk Eğitim Sen Adana 3 No’lu Üniversite Şubesi Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Haşim Akça, Genel Kurul toplantısında bir selamlama konuşması yaptı. Prof. Dr. Haşim Akça , “7. Olağan Genel Kurulun ; teşkilatımıza, geleceğimizin mimarı eğitim camiasına, Adana’mıza Türk ve İslam coğrafyasının umudu Türkiye’mizin kutlu yarınlarına hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Mensubu olmaktan onur duyduğumuz Türk Eğitim-Sen’in ortaya koyduğu mukaddes hak mücadelesinde yer almaktan şeref duyuyoruz.” Dedi.

“TÜRK EĞİTİM SEN ; TÜRKİYE SEVDALILARININ YUVASIDIR”

Eğitim çalışanlarının hak ve kazanımları söz konusu olduğunda; Herkes sussa bile Türk Eğitim Sen’in  susmayacağına dikkat çeken Prof. Dr Hikmet Akça, “ Herkes çekinse bile Türk Eğitim-Sen asla geri durmayacak, Herkes bir zelil hesabın peşinde yuvarlansa dahi Türk Eğitim Sen cesaretle şaha kalkacaktır. Büyük bir sendikayız; Mücadele azmimizle, cesaretimizle, köklü geleneğimiz ve kutsal ülkülerimizle çok büyük bir sendikayız! Türk Eğim Sen sadece bir sendika değil, aynı zamanda milli bir sivil toplum kuruluşu olarak bu mübarek vatanın en önemli taşıyıcı kolonudur.Daha yedi yaşındayken varlığım Türk varlığına armağan olsun yeminiyle hamuru mayalanmış olan Türkiye sevdalılarının yuvasıdır Türk Eğitim Sen. Bu ailenin her bir ferdi, memleket ve millet söz konusu olduğunda, Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz şuuruyla hayatını anlamlandıran yiğitlik timsalidir.” Dedi.

“KÖKLÜ GELENEĞİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE UMUTLU BİR GELECEĞE HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ”

Türk Eğitim Sen’in kurulduğundan bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür eden Prof. Dr Hikmet Akça, “Bize olan bu güvenin mimarı olan gelmiş geçmiş bütün emektarlarımızı minnet ve şükranla anıyorum. Allah hepsinden razı olsun. Köklü geleneğimizden aldığımız güçle umutlu bir geleceğe hep beraber yürüyeceğiz. Ne yapacaksak beraber yapacağız. Çünkü biliyoruz ki; sendikacılık bir takım oyunudur. Biz bu oyunu birlikte oynayacağız. Teşkilatımızın en üst yetkili organı olan Genel Kurulumuzun kıymetli Delegelerinin sendikamızın geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyor, Bu kararın birlik, beraberlik ve mücadele azmimize yeni bir soluk katacağı inancıyla hepinizi saygıyla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Adana 3 No’lu Üniversite Şubesi Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu.

Haşim AKÇA (Şube Başkanı)

Murat İNCE (Şube Başkan Yardımcısı Mali İşler)

Salih KILIÇ (Şube Başkan Yardımcısı İdari İşler)

Abdurrahman YILMAZ (Şube Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler ve Basın)

Mustafa ÇALKAMIŞ (Şube Başkan Yardımcısı Teşkilatlandırma)

Melek KAPLAN (Şube Başkan Yardımcısı Eğitim ve Sosyal İşler)

Necati ERDOĞAN (Şube Başkan Yardımcısı Mevzuat)

DENETLEME KURULU

ASİL ÜYELER

1.      Fuat BUDAK

2.      Nil YAPICI

3.      Hüseyin YILMAZ

DİSİPLİN KURULU

ASİL ÜYELER

1.      Hakan GÜNEYLİ

2.      Oktay KÖSTEN

3.      Cüneyt SORGUN

ÜST KURUL DELEGESİ

1.      Haşim AKÇA

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.