Toros Kaplanları, fan token projesiyle ‘dijital devrim’e imza atacak

Dünyanın önde gelen takım ve organizasyonlarını blockchain teknolojisiyle buluşturan Bitci Teknoloji, Adanaspor ile kapsamlı bir iş ortaklığını hayata geçiriyor. İş birliği kapsamında geliştirilecek fan token projesi 19 Ocak 2022 tarihinde Bitci.com üzerinden satışa sunulurken, Bitci.com aynı zamanda Adanaspor’un göğüs sponsoru olacak.

Yayın: 17 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 17.01.2022 02:10:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
213 okunma
Google News

Köklü tarihi ve büyük taraftar grubuyla, Çukurova Bölgesi’nin önde gelen takımlarından olan Adanaspor, fan token dünyasına Bitci Teknoloji ile adım atıyor. Bitci ve Adanaspor A.Ş. arasında imzalanan anlaşma kapsamında hayata geçirilecek Adanaspor Fan Token projesi, , avantajlı ön satış fiyatıyla 19 Ocak 2022 tarihinde Bitci.com üzerinden satışa sunulacak. Öte yandan, anlaşma süresi boyunca, Bitci.com logosu Adanaspor’un formalarının göğüs kısmında yer alacak.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan, fan token projelerinin kulüp ve organizasyonların dijtal dönüşüm süreçlerinin merkezinde yer aldığını ifade ederken, “Bu projelerin, özellikle Adanaspor gibi büyük taraftar kitlelerine sahip takımlardaki etki gücü çok daha yüksek. Adanaspor Fan Token projesi kapsamında önümüzdeki dönemde çok güzel etkinlikler, sürprizler göreceğiz. Kendi alanlarında dünya lideri olan takım ve organizasyonların kullandığı blockchain teknolojimizi, Türkiye’nin dört bir yanına yaymak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Adanaspor bugün istikrarlı yönetim anlayışıyla bu alanda Türkiye’deki öncü ve örnek kulüplerimizin başında geliyor. Bu projeyi hayata geçirmemizde emeği olan Sayın Başkanımıza ve tüm Yönetim Kurulu üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.