TOROS KAPLANI ABDURRAHMAN ARIKAN RAHMETİ RAHMANA KAVUŞTU

Karate branşına ömrünü veren, onlarca antrenör ve şampiyon sporcular yetiştiren , İçel’in (Mersin) Tarsus İlçesinde tanınan , sevilen ve sayılan Toros Kaplanı Milli Hakem Sensei Abdurrahman Arıkan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Merhum Abdurrahman Arıkan’ıın vefatı ailesi ve karate camiasında üzüntüyle karşılandı.

Yayın: 26 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 26.07.2022 11:06:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
868 okunma
Google News

Karate branşına ömrünü veren, onlarca  antrenör ve şampiyon sporcular yetiştiren ,  İçel’in (Mersin)  Tarsus İlçesinde  tanınan , sevilen ve sayılan Toros Kaplanı  Milli Hakem Sensei  Abdurrahman  Arıkan, geçirdiği  kalp krizi sonucu hayatını  kaybetti. Merhum Abdurrahman Arıkan’ıın vefatı ailesi ve karate camiasında üzüntüyle  karşılandı.

  TOROS KAPLANI ABDURRAHMAN ARIKAN  RAHMETİ RAHMANA  KAVUŞTU

 

 Tarsus’un tanınmış simalarından Milli Karate Milli Hakemi ve Öncü Arıkan Karate Okulu Kurucusu Abdurrahman Arıkan vefat etti.Geçirdiği ani rahatsızlık neticesinde hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Arıkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu.Merhum Abdrrahman Arıkan , Tarsus  Şehir Mezarlığında kılınan cenaze  namazı sonrasında  son yolculuğuna Eşi Dürdane Arıkan ve ailesi, karate camiası ve sevenleri  tarafından  göz yaşları ve dualarla  uğurlandı.

ÖĞRENCİLERİ  MEZARI BAŞINDA GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Öncü Arıkan Karate Okulu Kurucusu Abdurrahman Arıkan’ın çok sayıda öğrencileri  ise merhum sensei Abdurrahman Arıkan’ın mezarı başında dua ederken göz yaşlarına boğuldu. Cenaze merasimi sonrasında ; Ailesi ise taziyeleri kabul etti. Merhum sensei Abdurrahman Arıkan’ı son yolculuğuna ise  Karate Federasyonu Eski Genel Sekreteri ve Başkan adayı Ali Bıldırcın, Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Maşallah Aykurt, Karate Federasyonu Adana İl Eski Temsilcisi Tahir Türkaslan, Karate Federasyonu Ümit Genç ve u 21 Teknik Kurul Üyesi Yusuf Coşkun, Minik ve Yıldız Teknik Kurul Üyesi Emre Yılmaz,  Türkiye Karate Federasyonunda 5. Kademe Teknik Direktör 7.dan Cumali Sarıdoğan, Dünya Shotokan Gürsel Demir Spor Kulübü Başkanı Gürsel Demir, Adana Bölgesi  Hakemi Rıdvan Bozkurt, Uluslar arası Karate Hakemi ve Antrenörü Burak Gülmez, Karate Antrenörü Yasin Sarıdoğan, Karate Antrenörü Enis Özkan, Karate Antrenörü  ve Yetiş Haberci Gazetesi  Spor Müdürü Ercan Karalar, Karate Mersin İl Temsilcisi Yakup Çayır, Karate Antrenörü Müslüm Çoruk, Karate Antrenörü Nasip Erdem, Karate Antrenörü ve  Milli Hakem Ertuğul Boran, Karate Milli Hakemi Salih Topallar, Hakemi Gazeteci ve Karate Antrenörü ve Adana Bölgesi Hakemi Hüseyin Yetiş, Cumali Erdoğmuş ve eşi Hediye Erdoğmuş, Nefsiye Erdoğmuş, Hanifi ve Arda Erdoğmuş, Osmaniye Bölgesi Antrenörü Ali Tabak, başta olmak üzere çok sayıda sevenleri uğurladı.
 
KARATE FEDERASYONU  AİLESİ BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ.

Karate Federasyonu Başkanı Avukat Dr. Aslan Abit Uğuz başta olmak üzere Karate Federasyonu Ailesi karate federasyonu sitesi ve sosyal  medya hesaplarından  merhum Abdurrahman Arıkan ve ailesine baş sağlığı dileklerine bulundu. YETİŞ HABERCİ Gazetesi ailesi olarak merhum hocamız Abdurrahman Arıkan’a Allahtan rahmet ; ailesi ve sevenlerine  başsağlığı dileriz.
 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.