TOPEL DURAK’TA BAŞKAN KARAASLAN VE EKİBİ GÜVEN TAZELEDİ

S.S 18 No’lu Topel Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulunda mevcut başkan Münir Karaaslan ve ekibi güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 27.05.2022 23:21:56
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
243 okunma
Google News

S.S 18 No’lu  Topel  Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulu  yapıldı. Yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi sonrasında başlayan genel  kurulda ; divan başkanlığını Şahin Tokhan, Divan Üyeliğini Aydın Oruç’un yaptığı Genel Kurul toplantısında 104 delege mevcut başkan Münir Karaaslan ve Yönetim Kurulu  Üyelerinin  tek listesini   oy birliği  ile kabul etti. Genel kurul sırasında mevcut gündem maddeleri oy birliği  ile kabul edildi. Motorlu taşıyıcılar Kooperatifi binasında  yapılan Genel Kurul toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Alparslan Karaca,  İlçe Başkan Yardımcısı Hamit Çetin , Gazeteci Gökmen Oğur (Sarı Fırtına), Gazeteci Hüseyin Yetiş ve çok sayıda üyeler ve vatandaşlar  katıldı.

“BİZLER İÇİN ÇOK  ÖNEMLİ  VE DEĞERLİSİNİZ”

S.S 18 No’lu  Topel  Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini  her daim önemsediklerini ifade eden Milliyetçi  Hareket Partisi  Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Alparslan Karaca,  genel kurul toplantısına  katılan   üyelere ve  katılımcılara MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve Yönetim Kurulu Üyelerinin selamlarını  iletti. Alparslan Karaca, “1964'te Türk Hava Kuvvetlerinin Kıbrıs'ta gerçekleştirdiği uyarı uçuşunda, uçağı Rum uçaksavarlar tarafından vurulunca paraşütle atlamasına  rağmen ve esir düşen  ve Rumlar tarafından işkenceye maruz kalarak  hayatını kaybeden pilot yüzbaşı Cengiz Topel’in hatırasını  yaşatan  kooperatifinizde  aranızda bulunmaktan son derece mutluyuz. Bizler için çok büyük bir öneme sahip olan ve vatandaşlarımıza   her zaman  hizmet veren  S.S 18 No’lu  Topel  Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  ailesin her zaman yanında olduk. Olmaya devam edeceğiz. “ dedi.

“ELİT KESİME HİZMET EDİYORUZ”

S.S 18 No’lu  Topel  Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Münir Karasalan ise  genel kurul toplantısına katılanlara teşekkür etti. Göreve geldikleri günden bu  güne  kadar üyelere nasıl  faydalı olunabilir  düşüncesiyle  çalışmalar yaptıklarını  ifade eden Münir Karaaslan, birlik ve dayanışma içerisinde sorunların üstesinden geldiklerini söyleyerek   güzergahlarının çok kıymetli bir güzergah olduğunu ve  elit bir kesime  hitap ettiklerine dikkat çekti.

“GÜVENİZİNİZİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”

Kendilerine verilen güveni boşa çıkartmayacaklarını söyleyen  Münir Karaaslan, önümüzdeki dönem  üyelerinin hak ve menfaatlerini  her şeyin üzerinde tutacaklarını ifade etti. Münir Karaaslan , “ Kooperatifimizde  huzur ve sükûnet içerisinde  ekmek  paramızı  kazanabilmemiz için  olmazsa olmaz disiplin kurullarımızı   çalıştırmamız  gerekli.  Bu nedenle,  kooperatifimizin araçlarında   çalışan şoförler ve   herkese kaide ve kuralları  herkese eşit şekilde uygulamamız gerekmektedir. Bizler , bu anlayış içerisinde uygulatacağız. Gelecek dönemde de araç kullanan şoförlerimizin üyelerimizin esnaflık anlayışıyla ,yolcuların  veli nimetimiz felsefesini işletebilmek için genel kurulumuzdan aldığımız yetkilerle çeşitli  kurullar toplayarak ekmek kapımızın çıtasını  yukarılara taşıyacağız.” Dedii.

UYARILARDA BULUNDU

S.S 18 No’lu  Topel  Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde görev yapan  herkese uyarılarda bulunan Münir Karaaslan, “Özellikle kılık kıyafet  denetimleri  yapılarak  şoförlerin  uygusuz  kıyafet  ile çalışmalarını ; araç içerisinde çay, sigara, yemek, yolcu içerisinde telefonla veya arkadaşıyla argo  küfürlü konuşmalar  yolcularımızı rahatsız etmektedir. Özellikle bayan  yolcularımızı  bu durum rahatsız etmektedir. Bu durum kişiliğimize olumsuz yansıyacağından kazancımıza da etki edecektir. Bu kurallara uymayan arkadaşlarımızı  önce toplantılarla  kooperatifimize  kazandırıp  iyi bir esnaf olmasını  sağlamaya çalışacağız. Uymayan arkadaşlarımıza  çeşitli cezalar uygulayarak  disiplini  en üst seviyeye taşıyacağız. Çalışmalarımıza hız vererek  esnaflığa  yakışmayan davranışları ortadan kaldıracağız.” dedi.

“FİYAT  POLİTİKALARINA DAHA FAZLA ÖNEM VERECEĞİZ”

Önümüzdeki dönemde fiyat  politikalarına daha fazla önem vereceklerini ifade eden Başkan Münir Karaaslan, “ Diğer taşıma yapan  belediye ve  özel  halk otobüsleri de var. Bunlara karşı  bir çalışma yapıyoruz. Geçen yıllardaki  fiyat politikalarımız ile  aramızda olan fiyat farkını 1.80 TL’den 0.20 kuruş kadar düşürdük.  Yapmış olduğumuz   itirazlar ve süreli makas  farkını gündemde tutmamız olumlu sonuç verdi. Araçlarımızın   daha çok yolcu bulup  para kazanılmasını  sağladık.  Kooperatifimizin  güzergahlarını  ve araçlarımızın  kazançlarına katkı koyabilmek için bire bir güzergahlar üzerinde çalışmalarda bulunarak  olumlu tepkiler aldık. Şehrimizde yapılan ulaşım  master plan çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu konuda kooperatifimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. “diye konuştu.

S.S 18 No’lu  Topel  Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu.

Başkan : Münir Karasalan Yönetim Kurulu Asil

Serkan Akdağ, Cemal Tanrıöver, Hakan Arısoy, Adil Temel,  Ramazan Görmez, Bedir Yiğit, Ramazan Tayfun Arıkoğlu, Nuh Sönmez

Denetim Kurulu Asil

Kenan Esirgen, Danyal Ekici , Muhsin Ziray

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.