TDP İmamoğlu’nda

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ve ekibi yüreklerde yer edinmeye devam ediyor.

Siyaset Yayın: 12 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 12.06.2021 03:55:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
247 okunma
Google News

Kurulduğu günden bu yana  başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ve ekibi yüreklerde yer edinmeye devam ediyor.  Sevilen ve sayılan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve Genel Merkez yöneticilerinin  desteğiyle başarılı  çalışmalarını devam ettiren   Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanlığı  ise Adana’da İlçe Teşkilatı olmayan İlçelerde Başkanlıklarını oluşturuyor.

BAŞKAN HAKAN MALGAF VE EKİBİ YALNIZ BIRAKMADI

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ve ekibi  ise Adana’da beşinci ilçe kongresini önceki gün İmamoğlu İlçesinde gerçekleştirmenin heyecan ve coşkusunu yaşadı. İmamoğlu İlçesine çıkartma yapan Başkan Hakan Malgaf ve ekibi İmamoğlu İlçe Başkanlığına  seçilen Ali Satılmış’a görevinde başarılar diledi.

İNŞALLAH KARARLI DURUŞUMUZDAN BİR DERS ÇIKARMIŞSINIZDIR

Başkan Hakan Malgaf ise sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında  Adana’da değişimin devam ettiğini belirtti. İmamoğlu İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ali Satılmış ve ekibine görevinde başarılar dileyen Başkan Hakan Malgaf, “ Başarımız tesadüf değil. Yapamazsınız dediler, sabote ettiler, ihanet ettiler, yolda bıraktılar. Biz yılmadık, daha çok çalıştık, inandık, doğru bildiğimizden şaşmadık. Şimdi çok farklıyız, dosta düşmana selam olsun. İnşallah kararlı duruşumuzdan bir ders çıkarmışsınızdır.” Dedi.

BAŞKAN ALİ SATILMIŞ “ YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Türkiye Değişim Partisi İmamoğlu İlçe Başkanı  Ali Satılmış ise TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül  öncülüğünde Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ve ekibinin destekleriyle daha da başarılı olacaklarını ifade etti. İmamoğlu İlçesi’nin sorunlarını ve çözümlerini bildiklerini kaydeden Başkan Ali Satılmış, “ İmamoğlu’nda çok değişim yaşanacak. Bizleri bu göreve layık gören İl başkanım Hakan Malgaf ve İl Yönetilerime çok teşekkür ederim. Görev ve sorumluluğumuzun farkındayız. Yapacak çok işimiz var. ”diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.