TDP GENEL BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL STARTI ADANA'DAN VERECEK

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül , seçim startını Adana'da verecek. TDP Adana İL başkanı Hakan Malgaf ve ekibi ise Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ü en iyi şekilde ağırlamanın heyecan ve coşkusunu yaşayacak.

Siyaset Yayın: 22 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 22.12.2020 01:05:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
481 okunma
Google News

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül partileştikten sonraki ilk il binası açılışını 24 .12. 2020 saat 13. 00’ de Adana'da gerçekleştirecek . Konu ile ilgili açıklama yapan TDP Adana İL başkanı Hakan Malgaf, “Türkiye'nin umudu değişim rüzgarlarının mimarı, halkımızın sevilen lideri,Genel Başkanımız sn Mustafa Sarıgül'ün partimizin seçim startını Adana'da verecek olması bizler için oldukça onur verici . Ve Genel başkanımızın Adana'mıza gösterdiği hassasiyetinde belirtisi.  Adana'nın da kendine yakışanı yapıp liderini bağrına basacağına şüphemiz yok.  Saat 11 .30 da Hava alanından karşılayacağımız Genel Başkanımız sn Mustafa Sarıgül'le beraber saat 13 00 de il binamızın açılış törenini gerçekleştireceğiz.  Yanlız pandemi dolayısıyla kurallara riayet ederek, katılımı sınırlı tutup olağan üstü yaşanacak izdihamın önüne geçeceğiz.  İnşallah pandemiyi atlattıktan sonra Sn Genel Başkanımızla Adana'da yeni programlar düzenleyip halkımızla kucaklaşmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Partililerimizi ve TDP severleri Baraj Yolu Hastaneler Kavşağındaki İl Binası açılış törenine bekliyoruz.  “

TDP GENEL BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL'ÜN 24. 12. 2020 ADANA PROĞRAMI Saat 11 30 Adana Havaalanına İniş.  Saat 13.  00 İl Binası Açılış Töreni . Saat 14 . 00 Basın Toplantısı saat 16 . 30 Hava alanından Ankara'ya dönüş.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.