TDP ADANA KONGRESİ 3 TEMMUZ’DA SARIGÜL, ADANA’YA GELİYOR

Siyaset Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 00:41:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
89 okunma
Google News

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, Adana’da gerçekleştirilecek il kongresine Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılacağını duyurdu.Türkiye Değişim Partisi İl Kongreleri hız kesmeden devam ediyor. TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf da bu kapsamda 3 Temmuz Cumartesi günü Adana’da gerçekleştirilecek il kongresine Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün de katılım göstereceğini duyurdu.

 

“EL ELE DEĞİŞİMİ GETİRECEĞİZ”

Yapılacak kongre ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Malgaf, “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün de katılımlarıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz. Adana’mızdan başlayacak olan değişimi Türkiye geneline yayacağız. Sağ sol ayırt etmeden, insanların özel yaşamlarını, giyim kuşamlarını sorgulamadan, birleştirici ve bütünleştirici bir hareket olarak çıktığımız bu yolda gerçekleştireceğimiz il kongresinin hemen ardından çalışmalarımıza da hız kesmeden devam edeceğiz. Milletimizi barıştıracağız ve hep birlikte el ele gönül gönüle, dayanışma içinde değişimi Türkiye’ye getireceğiz. Pandemi önlemlerine uygun şekilde, aksi bir duruma mahal vermeden tüm vatandaşlarımızı kongremize davet ediyoruz. Adana’mıza ve Türkiye’mize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.