TAZEASLAN, TÜRK MİLLETİNİ BİR ARADA TUTAN EN ÖNEMLİ ORTAK DEĞERİMİZ CUMHURİYETTİR

Yayın: 01 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.11.2021 10:44:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
131 okunma
Google News

ATAKAŞ Hatay Spor Klup Başkanı Nihat Tazeaslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni oluşturan, ülkemizin ve aziz Türk Milleti’ni bir arada tutan en önemli ortak değerimiz Cumhuriyet’tir dedi Tazeaslan şöyle devam etti Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulan cumhuriyetimiz 97 yaşına girmiştir. Cumhuriyet fikri elbette gücünü milletin iradesinden alan ve yönetim hakkını millete veren bir idare yöntemidir. Mustafa Kemal Atatürk savaş ortamında bile millet iradesini her şeyin üzerinde tutmuş, o zorlu şartlarda bile kararları Türkiye Büyük Millet Meclisiyle birlikte almış, millet iradesinin önemine dikkat çekmiş ‘Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ Sözleriyle bu milletin hür iradesini ve karakter yapısını çok açık bir şekilde ifade etmiştir.

Bugün Türkiye, kendisini Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak topyekûn kalkınma yolunda, kararlılıkla ve her alanda kendine belirlediği hedeflerle ilerlemektedir. Bu süreçte yarınların büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edebilmek için kamu, özel sektör ve sivil toplum el ele vermiştir. 100. yaşına doğru sarsılmaz adımlarla ilerleyen Cumhuriyetimiz, milletimizin asli karakterini teşkil eden bağımsızlık ruhumuzun en önemli simgesi, bu toprakları bize ebedi vatan yapan ecdadımızın bıraktığı en önemli miras, yarınlarımız olan çocuklarımızın ise önlerindeki en önemli kılavuzdur Ve bizler gibi yeni nesillerimizde bu klavuzun ışığında her daim aydınlık yarınlara doğru emin adımlarla yürümeye devam edecektir Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyoum dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.