SÜRÜCÜ BELGESİNDE TEK FİYAT UYGULAMASINA GEÇİLDİ

Adana’da faaliyet gösteren sürücü kursları Adana Sürücü Kursları Derneğinin ilgili kararıyla 2021 yılında tek fiyat uygulamasına gidecek.

Eğitim Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 04:11:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
448 okunma
Google News

Adana Valiliğinde ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda 2021 yılında sürücü Kursu ücretleri yeniden belirlenerek ve tüm Sürücü kurslarınca uygulanmak üzere tek fiyat sistemine geçildi.Buna göre Adana’da her sertifika sınıf ücreti değişik oranlarda artırılmış olup, en çok talep gören B sınıfı ehliyet 1470 TL olarak belirlendi. “SÜRÜCÜ KURSLARI KARARLARI UYGULAYACAKTIR”

Konu ile ilgili açıklama yapan Adana Sürücü Kursları Dernek Başkanı Hüseyin Erfidan yaptığı açıklamada , Adana Valiliğinde tüm paydaşların, sektör temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda alınan karaların ekonomik anlamda vatandaşların içerisinden geçilen pandemi sürecinin de dikkate alınarak belirlendiğini söyleyerek, “  Bu karar sürücü kurslarının adeta can simidi olmuştur.  Eşit rekabet ortamı yaratılarak sürücü kurslarına yarar sağlamış kursiyerlerinden hemen hemen aynı kalitede eğitim alabilmesinin önünü açmıştır.  Bu uygulamada emeği geçen Başta Milli Eğitim Müdürümüz sn Veysel Durgun'a ve Adana Valimiz sn Süleyman Elban'a teşekkür ediyoruz. dedi “

KARARI UYGULAMAYAN KURSLARA MÜEYYİDE UYGULACAK”

 Başkan Erfidan, Adana’da faliyette olan tüm Sürücü Kurslarının alınan kararlara eksiksiz olarak uymaları gerektiğini, karara uymayan Sürücü Kurslarımızla ilgili Ekonomik ve hukuki müeyyideler uygulanacağını belirterek, “ 2021 yılının ülkemize ve hizmet sektörümüzdeki meslektaşlarımıza öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize, çalışanlarımıza öncelikle sağlıklı olmasını; verimli bol ve bereketli bir 2021 yılı olmasını hayırla dua ile diliyorum .” dedi.

TÜMER OTOBAN EĞİTİM KURUMLARI; SÜRÜCÜ KURSU “SEKTÖRÜNÜN SAYGINLIĞI VE HİZMET KALİTESİ YÜKSELECEKTİR”

 Öte yandan yeni uygulanacak tekli fiyat sistemi ile ilgili görüşüne başvurduğumuz Tümer Otoban Eğitim Kurumu Kurucusu Tülay Tümer ise konuya ilişkin açıklamada bulunarak tüm sürücü kursu kurucularının karara sahip çıkmasının, Sektörün saygınlığı ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi bakımından önemli olduğunu ve mutlak suretle uygulanması gerektiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.