ŞU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

MERHUM CUMA ŞU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam Yayın: 17 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 17.08.2022 15:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
416 okunma
Google News

 Sevilen ve sayılan Can Şu, Cem Şu, Hamit Şu, Hanifi Şu ve Yılmaz Şu’nun babaları Boksör Murat Şu ve Kemal Şu’nun amcaları Merhum Cuma Şu,  hakkın rahmetine kavuştu.

GÖZ YAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Merhum Cuma Şu, Asri mezarlığında düzenlenen cenaze töreni sonrası  son yolculuğuna göz yaşları ile uğurlandı. Merhum Cuma Şu, gözyaşları içinde toprağa verilerken  ; Şu ailesinin acısı yüzlerine yansıdı.

SEVENLERİ ŞU AİLESİNİ  YALNIZ BIRAKMADI

Şu” ailesi Merhum Cuma Şu’ya son görevini yerine getirirken bu acı günlerinde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. İş Siyaset ve Spor camiasını bir araya getiren cenaze töreninde Şu ailesini ; MHP  Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, MHP Seyhan İlçe Yardımcısı Alparsalan Karaca,Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, Türk Haber Sen Adana Şubesi Başkanı Yusuf Ertem, Tufad Başkanı Mehmet Sümer ,TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, ASKF Başkanı Ahmet Bozan , İl Hakem Kurulu Başkanı Burak Cem Tahiroğlu, Ulaşım Aş Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yuşa Davarcı, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Seyhan Belediyesi Spor Danışmanı Hüseyin Arat, Yüreğir Belediyesi Basın Danışmanı Şehmuz Baysal, Türk İş 4,bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Boksör Murat Şu, Hüseyin Papaklı, İzzet Vezir, İş Adamları Turgut Aksoy, Fırat Aksoy, Kadir Aksoy , Yalçın Tunçsoy,Erkan Batman gazeteciler Gökmen Oğur ve Hüseyin Yetiş, Kayalıbağ Mahallesi Muhtarı Muhtarı Ali Coşkun Özkan, Kiremithane Mahalle Muhtarı Cumali Baskın, Tüv Türk Yüreğir Şube Müdür Yardımcısı Özkan Pekuz ve sevenleri yalnız bırakmadı.

 Bizde Fırtına Haber ve YETİŞ Haberci  gazeteleri ailesi  olarak Merhum Cuma Şu dayımıza Allah’tan Rahmet ; Şu ailesi fertlerine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.