Sıray Spor Okulu; “Adana’da Karate Sporunda Yeni bir Soluk”

Yayın: 22 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 22.08.2021 18:16:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
420 okunma
Google News

Adana Türkmen Gönüllüleri Başkanı Abdulbaki Sıray, Adana’da Karate sporunda yeni bir soluk olacak Sıray Spor Kulübünü kazandırdıklarını söyledi. Başkan Sıray, Adana’da Karate Sporunda yeni bir soluk olacağını vurguladı. 

 

Adana Türkmen Gönüllüleri Başkanı Abdulbaki Sıray; gazetemize yaptığı açıklamasında:  “Yönetiminde bulunmaktan gurur duyduğum, SIRAY SPOR KULÜBÜ, Uluslararası Hakem ve Antrenör Mustafa Sıray, başkanlığında güzel yarınlara Milli sporcular yetiştirilmek üzere kuruldu. Sizlerde güzel yarınların bir parçası olmak isterseniz,  kulübümüze katkı ve desteklerinizi bekleriz. Bir milletin sporda gösterdiği azim onun geleceğini yükseltir “ dedi.

 

Başkan Sıray; ‘Sıray Spor Okulu’ logosu hakkında da bilgi verdi; “ Bir medeniyeti temsil eden Hilalin, iç içe ve farklı renklerde kullanımı ile oluşturuldu. Fiziksel Eğitim ile Karakterin gelişmesinde olumlu birçok etkiye sahip Karate, gri mavi, lacivert Hilal temsilinde hayat bulmuştur. Gri’deki mavi Hilal; dengeyi asaleti devamlılığı ve umudu simgelemiştir. Mavi hilal ise; Sakinliği, verimliliği, otorite ve sonsuzluğu ifade etmektedir. Lacivert Hilal ise; Kendine, güven, sağlamlık, otorite ve sorumluluk anlamına gelmektedir ” şeklinde ifade etti.

 

Adana Türkmen Gönüllüleri Başkanı Abdulbaki Sıray, “Belli bir bütünlük içerisinde gerçekleştirilen, temel karate tekniklerinin, insan zihni üzerindeki etkilerini temel olarak oluşturulan Sıray logosu, tekniklerin sürekli bir biçimde tekrarlanmasının, zihnin ve vücudun gelişmesi olan etkisine kuvvetli bir vurgu yapmaktadır “ açıklamları ile Sıray Spor Kulübü logosu hakkında bilgiler verdi.

Spor konusuna ilgi gösteren Sıray, genç neslin zeki çevik ve ahlaklı olması açısından Karate sporu ile katkı sunmak adına Milli Takıma Kamplarında Ülkemizi temsil edecek sporcuları yetiştirmek en büyük hedefleri olduğunu kaydetti.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.