Şimşek, İstanbul engelini Aybaba ile aştı : 2-0

Lider Giresunspor’un evinde Bandırmaspor’a kaybetmesiyle ilk iki ümitlerini tazeleyen Şimşek, zorlu maçta ligin en çok gol atan takımı olan Sarı-Siyahlılar”ı 2-0’lık skorla geçerek puanını 48’e çıkardı ve rakibinin üstüne çıktı

Yayın: 14 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.03.2021 07:34:38
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
258 okunma
Google News

TFF 1.Lig 26. hafta maçında evinde İstanbulspor’u ağırlayan Adana Demirspor, maça 4-3-3 dizilişiyle başladı. Maçın her iki yarısının başında bulduğu gollerle 3 puan alan Mavi-Lacivertliler üst üste 3 karşılaşmayı da kazanmış oldu.Lider Giresunspor’un evinde Bandırmaspor’a kaybetmesiyle ilk iki ümitlerini tazeleyen Şimşek, zorlu maçta ligin en çok gol atan takımı olan Sarı-Siyahlılar”ı 2-0’lık skorla geçerek puanını 48’e çıkardı ve rakibinin üstüne çıktı.Teknik Direktör Samet Aybaba ile yükselişe geçen Adana Demirspor şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakırken, Dibba, Kaan ve Sinan sakatlanarak oyundan çıktı.  Şimşek Dippa ve Gökhan İnler’in golleriyle karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

 

6.DAK: Sedat’ın ara pasıyla ceza alanı içine giren Dibba, sert bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi. 1-0

26.DAK: Sağdan topla hareketlenen Okan, topu ceza alanı önüne çıkardı. Geriden gelen Gökhan İnler sert vurdu. Top yan direği sıyırarak auta çıktı.

33.DAK: Adana Demirspor defans oyuncularının uzaklaştırmak istedği top ceza alanı önüne geldi. Levent topun gelişine sert vurdu. Kaleci Zubas topu köşeden çeldi.

36.DAK: İstanbulspor atağında Levent topla sağdan indi ve meşin yuvarlağı ceza alanı içine kesti. Rroca kafayı vurdu. Top direği yalayarak auta çıktı.

39.DAK: Soldan Ezeh topla haraketlendi ve ceza alanı içine girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Ezeh, topa sert vurdu. Kaleci topu uzaklaştırdı.

45.DAK: Levent sağ taraftan Rroca’ya topu aktardı. B oyuncunun vuruşunda top Adana Demirspor defans oyuncusuna çarparak kornere çıktı.

İKİNCİ YARI

51.DAK: Gökhan İnler, orta sahadan getirdiği topla ceza alını yayı önüne kadar geldi. Çalımlarla rakibini akarte ettikten sonra sol ayağıyla şık bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturdu. 2-0

55.DAK: Sedat, soldan topla ceza alanı içine girdi. Sol ayağıyla sert vurdu. Kaleci topu köşeden çeldi.

57.DAK: Gökhan İnler’in ceza alanı içine gönderdiği topla buluşan Okan vurdu. Top kalecinin kucağında kaldı.

62.DAK: Hasan’ın sol kanatta bulunan Sedat’a aşırtma bir top gönderdi. Sedat sert vurdu. Kaleci yatarak topu bloke etti.

73.DAK: Mehmet Akyüz sağ kanattan kendi gayretiyle getirdi topla ceza alanı içine girdi ve sert vurdu. Top üst direkten döndü. İstanbulspor defansı topu uzaklaştırdı.

86.DAK: Ali, ceza alanı önünde topla buluştu sert vurdu. Top kaleci Zubas’ta kaldı.

ADANA DEMİRSPOR: 2 – İSTANBULSPOR: 0

HAKEMLER: Erkan Özdamar 7, Anıl Usta 7, Hakan Karabalcık 7

STAD: Yeni Adana Stadyumu

ADANA DEMİRSPOR: Zubaz 7, Okan 7, Tayyip 7, Rassoul 7, Kaan Kanak 6, (Dk.70 Süleyman 6), Sedat 7 (Dk.83 Emircan 5), Gökhan İnler 7, Hasan Kılıç 7, Sinan Kurt 6  (Dk.83 Traore 5), Dibba 7 (Dk.59 Mehmet Akyüz 6) Ezeh 6 (Dk.46 Yunus 6)

İSTANBULSPOR: Ljubic 6, Melih 6, Atchom 6, Welington 6, Ali Yaşar 6 (Dk.88 Ali Dere ?) , Rroca 7, Onur 7, Uygar 6 (Dk.46 Ethemis 6), Levent 6,  İbrahim 6 (Dk.88 Koray ?), Mirkan 6 (Dk.57 Eslem 6)

GOLLER: (Dk.6) Dibba, (Dk.51) Gökhan İnler (A.Demirspor)

SARI KARTLAR: Kaan Kanak, Ezeh, Süleyman (A.Demirspor)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.