Şimşek’e Altay şoku!

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Altay, deplasmanda Adana Demirspor'u 2-1 yendi.

Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 01:11:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
177 okunma
Google News

. Yeni Adana Stadı, TFF 1. Lig'de Adana Demirspor-Altay müsabakası ile kapılarını açtı. 22. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, evinde Altay'a 2-1 mağlup oldu. Adana Demirspor, yeni stadının açılış maçında Altay’a kaybetti İzmir ekibinin yıldız ismi Paixao iki golle takımını galibiyete taşıdı.

. Spor Toto 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor, Yeni Adana Stadyumu'nun ilk maçında Altay'a 2-1 mağlup oldu. Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip Altay, 4 ve 5. dakikalarda Portekizli forveti Marco Paixao'nun attığı gollerle 2-0 öne geçti. Son iki sezonun gol kralı Paixao, bu yıl da 22 maçta 16 gole ulaştı.

 

SEMİH'İN GOLÜ YETMEDİ

Adana Demir, ikinci yarıda rakibini baskı altına aldı. Lacivert-mavililer, 66'da Mehmet Akyüz ile bir penaltıdan yararlanamadı. 82'de Semih'in golüyle umutlanan Mavi Şimşekler, devamını getiremeyince 3 maç sonra kaybetti. Altay ise Özköylü ile ilk galibiyetini aldı.Karşılaşmayı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de tribünden takip etti.

 

Hakemler: Burak Şeker, Gökhan Memişoğlu, Ogün Kamacı

Adana Demirspor: Zubas, Kaan Kanak, Tayyip Talha Sanuç (Dk. 35 Semih Güler), Samet Akaydın, Rassoul, Aissati (Dk. 46 Rangel), Sedat Şahintürk (Dk. 46 Sinan Kurt), Gökhan İnler (Dk. 35 Mehmet Akyüz (Dk. 89 Berk Yıldız), Traore, Ezeh, Yunus Akgün

Altay: Stachowiak, Lokman Gör, Berkay Sülüngöz, Cebrail Karayel, Erhan Çelenk (Dk. 90 3 Tolga Ünlü), Thiam (Dk. 90 3 İlhan Depe), Scuk, Ziya Alkurt (Dk. 72 Yekta Kurtuluş), Mossoro (Dk. 62 Kappel), Mehmet Erdem Uğurlu, Paixao (Dk. 90 3 Deniz Kadah)

Goller: Dk. 4 ve Dk. 5 Paixao (Altay), Dk. 83 Semih Güler (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 2 Tayyip Talha Sanuç, Dk. 57 Kaan Kanak, Dk. 62 Rangel, Dk. 86 Traore (Adana Demirspor), Dk. 37 Cebrail Karayel, Dk. 53 Thiam, Dk. 76 Mehmet Erdem Uğurlu (Altay)

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.