Şimşek Antalya’da çaktı : 1-2

Yayın: 04 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.10.2021 14:23:58
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
182 okunma
Google News

Son dakika Antalyaspor Adana Demirspor maçı haberleri: Süper Lig 8. hafta maçında Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan ve Volkan Bayarslan'ın yönettiği zorlu mücadele konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Adana Demirspor puanını 12'ye çıkardı, Antalyaspor ise 8 puanda kaldı.

Süper Lig'de heyecan 8. hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. Günün saat 20.00'de başlayan karşılaşmasında Antalyaspor sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.Antalya Stadyumu'nda oynanan ve Volkan Bayarslan'ın yönettiği zorlu mücadele konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.Adana Demirspor'a galibiyeti getiren goller 42. dakikada Mario Balotelli ve 79. dakikada Matias Vargas'tan geldi.Antalyaspor'un tek sayısı ise 59. dakikada Bünyamin Balcı'dan geldi.Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 12'ye çıkardı. Antalyaspor ise 8 puanda kaldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.