SEYHAN’DAN ÜNİVERSİTELERE “ÇAMAŞIR KAFE” HİZMETİ

Yaşam Yayın: 24 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.10.2021 21:31:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
111 okunma
Google News

Üreten ve paylaşan yönetim anlayışıyla ilkleri yaşama geçiren Seyhan Belediyesi, biri Çamaşır Kafe olmak üzere üç çamaşırhanede üniversite öğrencilerine ve ihtiyaç sahibi yurttaşlara çamaşır yıkama hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. Çamaşır Kafe’de çamaşır yıkama, kurutma ve ütüleme hizmetinin yanı sıra ücretsiz WİFİ bağlantısı, mini kütüphane ile gençlere ders çalışma olanağı da sağlanıyor.

ÜÇÜNCÜ ÇAMAŞIRHANE HİZMETE GİRDİ

Seyhan Belediyesi Adana’da ilkleri yaşama geçirmeye devam ediyor. Önceki yıllarda Bakımyurdu Caddesi ile İbo Osman Caddesi üzerindeki çamaşırhanelerle ihtiyaç sahibi yurttaşlara ücretsiz yıkama ve kurutma hizmeti veren Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fevzipaşa Mahallesi muhtarlığı yanında üçüncü çamaşırhaneyi halkın hizmetine sundu.

ADANA’DA BİR İLK : ÇAMAŞIR KAFE

Üniversiteye yakınlığı dolayısıyla öğrenci nüfusunun yoğun olduğu İbo Osman Caddesi üzerindeki çamaşırhane ise Başkan Akif Kemal Akay’ın talimatıyla Çamaşır Kafe’ye dönüştürülerek Adana’da bir ilk daha yaşama geçirildi.

ÇAMAŞIR YIKAMA, KURUTMA, ÜTÜLEME, WİFİ, KÜTÜPHANE

08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veren Çamaşır Kafe’de ücretsiz yıkama, kurutma ve ütüleme hizmetiyle öğrencilerin önemli oranda tasarruf etmesi sağlanıyor. Çamaşır Kafe’de gençlerin çamaşırları yıkanırken zamanı da tasarruflu kullanmalarını sağlayacak hizmetler de sunuluyor. Ücretsiz WİFİ hizmetiyle akıllı telefonlarından ya da kişisel dizüstü bilgisayarlarından internete bağlanabilen gençler, burada ikram edilen çaylarını yudumlarken mini kütüphanede yer alan kitaplarını okuyup, derslerine çalışabiliyor.

GENÇLERE YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR

Gençlerin büyük bir bölümünün eğitim-öğretim yaşamını güç koşullarda sürdürdüğünü dile getiren Başkan Akay, gençlere verilecek desteklerin büyük önem taşıdığını söyledi. Seyhan Belediyesi olarak Seyhan’da ikamet edip üniversiteye yerleşen öğrencilere 500 TL’lik eğitim desteğinde bulunduklarını anımsatan Başkan Akay, “Gençler bizim geleceğimiz. Gençlere yapılan yatırımın geleceğimize yapıldığına olan inancımızla hem ihtiyaç sahibi yurttaşlarımız hem de Adana dışından üniversite okumak için gelen gençlerimize destek olabilmek için Çamaşır Kafe’mizi hizmete açtık. Burada ücretsiz olarak sunduğumuz yıkama, kurutma, ütüleme, wifi, kütüphane hizmeti ve çay ikramıyla hem gençlerimizin bütçelerine tasarrufla katkıda bulunmak hem de zamanı daha iyi kullanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Seyhan Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında, onların destekçisiyiz. Gençlerimizi Çamaşır Kafe’ye bekliyoruz” diye konuştu.

 

ÇAMAŞIRHANELER

Hafta içi her gün

  • 08.30-12.00 / 13.00-17.30
  • Hurmalı Mah. Bakımyurdu Caddesi No:46/B
  • Yeşilyurt Mah. İboosman Caddesi No:183 Murat Apt. Altı D:1 (Çamaşır Kafe)
  • Fevzipaşa Mah. Muhtarlığı yanı
  • 0(322) 432 7474 / 1118

 

 

ÇAMAŞIR KAFE

Hafta içi her gün

  • 08.30-12.00 / 13.00-17.30

Yeşilyurt Mah. İboosman Caddesi No:183 Murat Apt. Altı D:1

Ücretsiz çamaşır yıkama, kurutma, ütüleme hizmeti

Kitaplık, ücretsiz WİFİ bağlantısı ve çay ikramı

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.