Seyhan Belediye Meclisinde 'beceriksizsiniz' tartışması

Yayın: 08 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 08.10.2021 10:50:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Google News

Seyhan Belediyesi’nin Ekim ayı meclis oturumlarında MHP’ye ve AK Parti’ye mensup meclis üyeleri ile CHP’li üyeler arasında ‘beceriksizsiniz’ tartışması yaşandı.

Seyhan Belediyesi’nin Ekim ayı meclis oturumlarında MHP’ye ve AK Parti’ye mensup meclis üyeleri ile CHP’li üyeler arasında ‘beceriksizsiniz’ tartışması yaşandı. AK Partili Ali Coşkun ile MHP’li Şehmus Uçar belediye yönetimini iş bilmemekle suçlar iken, CHP’li Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Önder Kaypak ile Grup Başkanvekili Güngör Göçer ise suçlamalara aynı üslupla yanıt verdiler.

HDP’Lİ BAŞKAN YARDIMCISI GERGİNLİĞİ

AK Parti adına konuşan Ali Coşkun, Seyhan’ın sokaklarından çektiği fotoğrafları meclis üyelerine ve Başkan Akif Akay’a göstererek temizlik hizmetlerini eleştirdi. Yetersiz bulduğu temizlik konusunda acilen harekete geçilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Ali Coşkun, geçmiş yıllarda Funda Buyruk’un HDP’li olmasına karşın başkan yardımcısı yapıldığına dair ifadeler kullanınca CHP sıralarından tepkiler yükseldi. Buyruk’un HDP’li değil, CHP’li olduğu ve partinin de üyesi olduğu hatırlatılarak itiraz edildi.

UÇAR: 2,5 YIL KAYBOLMUŞTUR

MHP adına söz alan Grup Başkanvekili Şehmus Uçar, idarenin yeni performans bütçe hazırlığı yaptığı şu günlerde geriye dönük olarak 2,5 yıllık dönemde hizmet üretemediğine işaret edip “Bu süreçte hiçbir şey yapılmadı. Belediyecilik anlayışının başka bir noktaya getirildiğini görüyoruz. Seyhan Belediyesi bakkalcılığa soyunmuştur. Seyhan'da yeteri kadar bakkal var zaten, belediye olarak bu esnafa sahip çıkmak gerekirdi” dedi. Uçar, konuşmasında idareyi beceriksizlik ve yapamayacakları işe soyunmakla suçladı.

CHP'li Meclis üyesi Süleyman Sözütek de konuşmasında Seyhan'a bağlı köyleri gezdiğini, bu köylerin isimlerini sayarak, ”Seyhan'ın köylerinden size selam getirdim. Köylülerimiz ‘seçimden seçime bizi hatırlamayın diyor“ şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.