SENDİKACILIKTA DİK DURUŞUN SİMGESİ “SELÇUK DİKER”

Ülkücü ve Milliyetçi kimliği ile tanınan Dürüstlüğünden Dik duruşundan taviz vermeyen Başarılı Sendikacı Selçuk Diker,karşılaştıkları sorunları açık yüreklilikle açıkladı.

Yaşam Yayın: 17 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 17.10.2020 23:40:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
186 okunma
Google News

Sendikacılıkta Marka olmuş Memur’un sorunlarını her platformda dile getiren T ürk Yerel Hizmet Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker ile Sendika binasında sohbet eden Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Türkiye Yerel Basın Birliği Adana Şubesi Başkanı Hüseyin Yetiş  Memurların içerisinde bulunduğu sıkıntılar hakkında  fikir alış verişinde bulundular.

 

ÜLKÜCÜ, MİLLİYETÇİ KİMLİĞİ İLE TANINDI DÜRÜSTLÜK VE DİK DURUŞUNDAN TAVİZ VERMEDİ

 Son zamanlarda Sendikal faaliyetlerde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kamuoyunda takdir edilen,Ülkücü ve Milliyetçi kimliği ile tanınan Dürüstlüğünden Dik duruşundan taviz vermeyen Başarılı Sendikacı Selçuk Diker,28 yıllık Kamu hayatında eğilip bükülmemiş her zaman davasına ve Sendikasına hizmet etmiş, bu davranışı ise gerek Ülkücü Camiada gerekse Kamu oyunda takdirle karşılandı. Kamu Sene bağlı Türk Yerel Hizmet Sen Adana  kurucular kurulu üyesi olan Başkan Diker,özellikle 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra işten çıkartılan tüm çalışanlar için taraf olmayan onların haklı davalarına hizmet etmeye gösterdiği çabalarla daha da ilgi odağı oldu.

“SENDİKAL TERCİHLERİNE HERKES SAYGILI OLMALI”

 

Özellikle ASKİ ve Adana Büyükşehir de üye çoğunluğu olan Başkan Diker, çalışmalarını dün olduğu gibi bugünde Sendikal tercihlerine herkesin saygılı olması gerektiğini vurguladı.

4688 Kamu görevlileri Sendika Kanununda geçici Maddelerle yapılan S.D.S’lerin kazanılmış bir hak olması için mücadele verdiklerinin altını çizen Başkan Diker,bu sözleşmeden doğan alacaklar ve gecikmeler üzerinden kimsenin prim yapma hakkının olmadığını kaydetti.

“SENDİKALAŞMA ORANI KAMU KURULUŞLARINDA SON ZAMANLARDA  GİDEREK AZALDI “

 

Yasa ile belirlenen ödemelerin bir sınırı olduğunu Kamu çalışanı arkadaşların bilmesi gerektiğini ifade eden Diker,Son zamanlarda sendikalaşma oranının bu kurumlarda ciddi oranda azalmasının da çalışanların gönlünün Türk Yerel Hizmet Sen’de olduğunun artık herkes tarafından bilinmesi gerektiğini ifade etti.

 

Formun Üstü

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.