“SAYGI VE RAHMETLE YAD EDİYORUZ”

BAŞKAN KOCAİSPİR’İN 10 KASIM MESAJI

Yaşam Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 10:11:11
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
150 okunma
Google News

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kocaispir mesajında, ‘milli egemenlik’ vurgusu yaptı.

Başkan Kocaispir’in mesajı şöyle;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde saygı ve rahmetle yad ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal, saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigarı vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır.

Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsemiştir.

Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğu kadar milli iradenin, millet egemenliğinin her şart altında korunması ve savunulması olmuştur.

Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve saygı ile anıyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.