“Sarıçam’ın kaderini biz değiştireceğiz”

Adana’nın gelişmekte olan Sarıçam İlçesi’nde yaşanan sorunları ve çözüm yollarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Göçmen, önümüzdeki seçim döneminde Sarıçam’da her şeyin çok farklı olacağını söyledi.

Siyaset Yayın: 20 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.09.2021 11:30:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
133 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıçam İlçe Başkanı Hüseyin Göçmen, “Pandemi tedbirlerini alarak sahada olmaya devam ediyoruz . Sağlık açısından çalışma yapmak için zorlu bir süreçteyiz. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Ancak halkımızın çok daha ciddi sorunları ve sıkıntıları var . Ancak bizlerin üstlendiği sorumluluk gereği bunları görmezden gelip geri durma şansımız yok .Sorunları yerinde tespiti için hep sahada halkımızın yanında olmaya derman olmaya devam edeceğiz.”  Dedi.                                                                                                                                                               

“İLÇEMİZİN SARIÇAM SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ  ÇOK İYİ BİLİYORUZ

 

Sarıçam İlçesi’nde bulunan sorunları ve çözümlerini çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Göçmen ,   sorunların çözümü için projelerinin hazır olduğunuifade etti. Başkan Hüseyin Göçmen,  “ Sarıçam İlçemizde Alparslan Türkeş  ve Çukurova Üniversiteleri var. Sarıçam İlçesi’nde iki üniversite  olmasına rağmen Üniversitelerde öğrenim gören binlerce öğrencimiz ise  barınma sorunu  yaşıyor. Tabiri caiz olursa  binlerce öğrenci  mevcut iktidarın yurt yapmaması  nedeniyle  adeta kaderine terk edilmiş durumdalar. Ev kiralarının  tavan  yaptığı şu günlerde allah bizlere nasip ederse bizler belediye başkanlığını kazandığımızda ilk iş olarak  en az bin yataklı bir  öğrenci yurdu  yapmayı planlayacağız.” Dedi.

SARIÇAM’DA DEĞİŞİMİ  HEP BİRKLİKTE  YAPACAĞIZ”

CHP Sarıçam İlçe Örgütü olarak  İlçe genelindeki tüm mahallelerde   vatandaşlarla  bir araya  geldiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Özmen,eski  yönetimlerde yaşanan olumsuzlukları önümüzdeki dönem yaşamayacaklarına dikkat çekti. Başkan Hüseyin Özmen,  “ Şahsım ve ekiplerimizle vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışmak için  her zaman ziyaretlerimizi farklı  mahallelerde sürdürüyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında Halkımızdan çok güzel izlenimler alıyoruz. Samimi ve içtenlikle karşılıyorlar. İnsanlarımız artık gerçekten değişim istiyorlar. Büyükşehir Belediye başkanımız Sn.Zeydan Karalar’ın talimatı doğrultusunda derman ekibimizle çocuklarımıza derman olmaya devam ediyoruz. Başkanımız Sn.Karalar yerel hizmetle birlikte ulusal hizmet de yapmaya devam ediyor. Büyük başkan Sn.Zeydan  Karalar’a  Derman Ekibine,İlçe Yönetimime,Mahalle Temsilcilerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Dert Varsa Derman da Var.Her Şey Sarıçam İçinSarıçam Halkı Değişimi sandıkta yapacaktır.Sarıçam Halkı Değişimi sandıkta yapacaktır.” Diye konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.