SARIÇAM ZİRAAT ODASINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Yayın: 24 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 24.01.2022 09:17:07
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
158 okunma
Google News

Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Sarıçam ilçesinde yapılan tarımsal faaliyetler hakkında Başkan Sarsal’dan bilgi alan Vali Elban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Sarsal’ın Sarıçam ilçesinde gerçekleştirilen tarımsal faaliyetlere verdiği desteklerden dolayı Vali Elban’a plaket takdim ettiği ziyarette; Adana’nın tarımın kalbinin attığı önemli şehirlerden biri olduğunu kaydeden Vali Elban,  iklimi ve verimli topraklarıyla birçok farklı ürünün yetiştirildiği kentin tarımsal çeşitliliğinin ve tarımsal gelirinin daha da arttırılması için gerçekleştirilecek çalışmalarda çiftçilerin yanında olacaklarını belirtti.

Ziyaret, değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.