Sancak: Demirspor herkesin tuttuğu ikinci takım olacak

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, basın mensuplarıyla bir araya gelerek takımın son durumu ve yaşanan gelişmeler hakkında sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Demirspor’un Adanalıların takımı olduğu gibi aynı zamanda Türkiye’de herkesin tuttuğu ikinci takım olacağına inandığını söyledi ve bu yolda ilerlediklerini kaydetti.

Yayın: 17 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 17.01.2022 02:15:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
187 okunma
Google News

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, basın mensuplarıyla bir araya gelerek takımın son durumu ve yaşanan gelişmeler hakkında sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Demirspor’un Adanalıların takımı olduğu gibi aynı zamanda Türkiye’de herkesin tuttuğu ikinci takım olacağına inandığını söyledi ve bu yolda ilerlediklerini kaydetti.

KİMSE DEMİRSPOR’DAN ÜSTÜN OLAMAZ

Başkan Sancak, Süper Ligin zor bir lig olduğunu ve takımın başarısında teknik heyetin, futbolcuların, taraftarların ve cefakar yöneticilerin bir bütün halinde katkısının olduğuna işaret edip “Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, çıktığımız bu yolda bir aile olarak bütünleşerek hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Başkan olarak ben her zaman şunu söylüyorum. Kimse Demirspor’un üzerinde olamaz. Demirspor’un menfaatleri söz konusu olunca herkes birlik olmak durumundadır. Önümüzde Kayseri maçı var. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

TOPLANTIDAN NOTLAR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, uzun bir aranın ardından Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu’nun da katılımıyla bir araya geldi. Toplantıya gazete sahipleri ve müdürlerinin yanı sıra spor muhabirleri de katıldı. Ağırlıklı olarak sohbet havasında yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Murat Sancak, transfer konusuna da değindi.

Murat Sancak, bazı futbolcularla anlaştıklarını bazılarıyla da görüşmeler sona erdiğinde açıklamaların yapılacağını ifade etti. Sancak, şu ana kadar Mustafa Kapı’yı aldıklarını kaydedip, oynamaları için ise Ezeh ve İzzet Çelik’i Tuzlaspor’a kiraladıklarını söyledi.

HEDEFİMİZ LİGDE KALMAKTI

Sancak, ”Ayrıca iyi para vermeleri halinde takımda bulunan ve şuan adı transferde geçem oyuncuları satabilirim. Bazı futbolculara da talipler var.  Takasla oyuncu alma gibi bir düşüncemiz yok. Görüştüğümüz oyuncular arasında şu anda burada olan Bursasporlu sağbek İsmail Çokçalış, Konyaspor’dan sol bek Alper Ulusoy var.” dedi.

BİZDEN OYUNCU ALMAK KOLAY DEĞİL

Lige çıktıklarında ilk hedeflerinin Süper Ligde kalmak olduğunu da anlatan Murat Sancak, ancak alınan başarılı sonuçların ardından ise hedeft6e ilk 11’de ligi bitirmek olduğunu dile getirerek şu görüşlere yer verdi: “ Daha üst sıralar olursa da Neden olmasın? Teknik Direktörümüz Montella ile ligde olduğumuz sürece devam edeceğiz. Yunus, Vargas ve Muriç kiralık. Almak için uğraşacağız. Şunu da herkes bilmeli Adana Demirspor’dan oyuncu almak o kadar kolay değil.  Balotelli’yi Süper ligden ve Avrupa’dan isteyen kulüpler var. İyi bir stoper ile iyi bir yabancı oyuncu alma niyetimiz var.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.