SANATİN KALBİ 01 BURDA PGM’ DE

“Erkan Kolçak Köstendil 12 Numaralı Adam Tek Kişilik Oyunu ile” Adana’da Sanatseverlerle buluştu.

Sanat Yayın: 21 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.11.2020 14:37:27
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
467 okunma
Google News

 

Kentin kültür ve sanat anlayışına yeni bir ivme kazandıran Adana 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezibu kez de 12 Numaralı Adam Tek Kişilik oyunu ile Erkan Kolçak Köstendil’iCovid-19 önlemleri kapsamında Adana’da sanatseverlerle buluşturdu.

 

Yoğun ilgi gören ve biletleri çok önceden tükenenetkinliğin, 4 Kıta 14 Ülke 56 şehirde sergilenmiş oyunda kalede kalmak, aile olmak, yalnız kalmak, çizgilerin dışına çıkmak üzerine konularını işleyen Erkan Kolçak Köstendiltek kişilik muhteşem performansıyla hayranlarından bol bol alkış aldı.

 

Performans Gösteri Merkezi yeni düzene göre dolu dolu devam ederken, birbirinden güzel etkinliklerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. PGM Etkinlik takvimine www.01burdapgm.com web sitesinden veya 01 Burda mobil aplikasyonundan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.