Şampiyonların adresi

Siyah Kuşak Spor Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Öğelge, uzman Antrenör ve Milli sporcular gözetiminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Yayın: 17 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 17.11.2020 11:34:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
854 okunma
Google News

Özel Haber : Hüseyin YETİŞ

Başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Siyah Kuşak Spor Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı  Sefa Öğelge,  uzman Antrenör ve Milli sporcular gözetiminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan spor kulubünde  savunma sporları çalışmalarına devam eden Sefa Ögelge’nin  tek amacı ise zeki, çevik ve ahlaklı sporcuları topluma kazandırmak.

KUŞAK TERFİ SINAVINI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ

Karate branşında çalışmalarda bulunan sporcularına önceki gün kuşak terfi sınavı yaparak genç yetenekleri yetiştirmeye devam ettiğini bir kez daha gösteren  Sefa Ögelge, ayni zamanda  dünya yakın savunma federasyonu adana il başkanı olarak ta çalışmalarını devam ettiriyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN DESTEK BEKLİYORLAR

’Dünyada ilk ve tek olan Yakın Savunma sistemi olma özelliğine sahip olduğu belirtilen yakın savunma sisteminin  daha hızlı ve resmi bir şekilde yayabilmek  için  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın yardım ve desteklerini talep ettiklerini ifade eden Sefa Ögelge, Dünya Yakın Savunma Federasyon Başkanı Yakın Savunma (DAT) Sisteminin Kurucusu 10. Dan Grand Master İbrahim Aktürk, Başkan Vekili DAT Sistem Kurucusu 6. Dan Grand Master Oğuzhan Aktürk, Teknik Kurul Başkanı Master 4. Dan Seyit Ahmet Belet öncülüğünde çalışmaların devam ettiği bilgisini veren Sefa Öğelge, dünyaca ünlü Kung-Fu 10. Dan Dr. Min Tah Jao ile Sifu Nihat Atamtürk’ün eğitmenlerinden  olduğunu belirtti.

“İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR “

Şiddetsiz yakın savunmaya ilginin her geçen gün daha fazla olduğuna dikkat çeken Sefa  Öğelge, “Bir süre önce İsrail'in yaralamaya, öldürmeye yönelik çıkarmış olduğu yakın savunma sistemi (Kraw Maga) tüm dünyada kabul gördü. Hemen hemen bütün ülkelerde bu resmi sistem var  ve emniyet teşkilatlarında öğretildiğini üzülerek belirtmek isterim. Bunun önüne  geçmek için bizim ülkemizde geliştirilen Yakın savunma sistemi  dünya’ya yaygınlaştırılıyor. Adana’da şu an sadece siyah kuşak spor kulübünde uygulanan bu sistemi Adana başta olmak üzere her yerde  yayınlaştırma amacındayız.  Bu sistemde saldırgan size ne şekilde saldırırsa saldırsın (sopa, bıçak, silah,irden fazla kişi) saldırgana, kendinize ve etrafınızdaki hiç kimseye zarar vermeden saldırıyı bertaraf edebiliyorsunuz.” Dedi.  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.