Sağlık Sen’den Üyelerine Powerbank hediyesi

Sağlık Sen Başkanı Bekir Nennioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir ilke daha imza atarak sağlık sen üyelerine 7.000 (Yedi Bin) adet 10.000 mAh taşınabilir Şarj Cihazı dağıtıyor.

Sağlık Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 10:42:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1326 okunma
Google News

 

Türkiye’de ilkleri hayata geçirmesi ile bilinen Sağlık Sen Başkanı Bekir Nennioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir ilke daha imza atarak  sağlık sen üyelerine  7.000 (Yedi Bin) adet 10.000 mAh taşınabilir Şarj Cihazı dağıtıyor. Başkan Bekir Nennioğlu ve ekibinin örnek davranışı ise Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Genel Merkez Yönetimi tarafından takdirle karşılandı.

TOPLAM MALİYETİ 7 BİN TL

Adana Sağlık-Sen Şubesinden yapılan açıklamada üyelere PowerBank hediye edileceği duyuruldu. Sağlık-Sen Adana Şubesi tarafından yapılan açıklamada  ise  Pandemi ile yoğun bir mücadele içinde olan üyelerine ve yeni üye olan sağlık çalışanlara özel motivasyon amaçlı 7.000 (Yedi Bin) adet 10.000 mAh taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank dağıtıyor. Toplam maliyetinin 700 Bin lira civarında olduğu söylenen bir power bank'ın ücretinin ortalama 100 lira civarında olduğun belirtildi.

 “TEKNOLOJİ NİMETLERİNDEN YARARLANMALARINI İSTEDİK”

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve ekibi Adana Şehir Hastanesi’nde bulunan Sağlık Sen Üyelerinden  başlayarak Power Bank dağıtımına  başladı. Sağlık Sen üyeleri  ise dağıtılan Power Bank’leri  beğendiği gözlendi. Sağlık Sen  üyelerinin her daim yanında olmaya devam edeceklerini belirten AdanaŞubesi Başkanı Bekir Nennioğlu,” Sağlık Sen Adana şubesi tarafından Türkiye'de bir ilk defa  Sağlık Sen Adana şubesi üyelerine yönelik motivasyon amaçlı 7 bin adet 10 mAh taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank hediye  dağıtacağız. Amacımız Sendika üyelerinin yüzünü güldürmektir.  Pandemi sürecinde motivasyon amaçlı olarak bir ilke imza atıyoruz. Çünkü bizim gerçekleştirdiğimiz üyelerimize yönelik onları onurlandırmak ve çalışmalarında azimli olmaları açısından motivasyon amaçlı dağıtacağız.Herşey daha güzel olması için teknoloji nimetlerinden yararlanmak çam sakızı çoban armağanı hediyeleşiyoruz" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.