Sağlık-Sen Adana Şubesi Mavi Vatanı Savundu

Adana Sağlık-Sen Şubesi Başkanı Bekir Nennioğlu Sözcülüğün de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin Öncülüğünde hükümetin Doğu Akdeniz Mavi Vatan haklarının savunması konusunda Sergilediği tutuma Adana Sağlık Çalışanları adına "Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır!" başlığı ile çok sayıda sağlık çalışanın da katıldığı destek açıklaması yapıldı.

Sağlık Yayın: 09 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 09.09.2020 10:01:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
421 okunma
Google News

Açıklama da Sayın NENNİOĞLU

"1992 yılında bir grup inanmış insan tarafından kurulan erdemliler hareketi Memur-sen o günden bugüne üyelerinin hakları için mücadele etmenin yanısıra, devletimize karşı oluşan her türlü iç ve dış tehditte sorumluluk almıştır. Bugüne kadar milletin görmediği ilkeli ve erdemli sivil toplum örgüt duruşunu dosta düşmana göstermiştir.Memur-Sen'e Düşen Görev Türkiye' yi 500 metre kıta sahanlığına hapsetmeye çalışanlara karşı devletimizin yanında durmaktır!Bu milleti tehdit eden, işkembeden sallayan her düşman başkanı ya da generali bilmelidir ki, her bir ferdi asker doğan bu millet için "Konu vatansa gerisi teferruattır! " Millet ve Devlet olarak Savaşı istemesek de, meseleyi masada çözmeyip sahada çözmeye çalışarak, bizi bu şekilde korkutup caydırağını düşünen her düşman Arap, Acem ya da Rum'a tavsiyemiz, tarihimizi iyi okumalarıdır.Şehadeti arzulayan bir topluluğu savaşla korkutmaya çalışmak aptallıktan öte bir durum değildir...Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, devletimizin Doğu Akdeniz konusunda alacağı her kararda arkasında durmak günüdür.Bizleri doğalgazımızı kesmekle tehdit etme günleri eskide kalmış, artık Türkiye kendi doğal gazını arayan bulan güçlü bir Türkiye olarak dünya sahnesinde, eskiden atalarının yaptığı gibi yeniden yerini almaya başlamıştır.Herkesin karın ağrısının asıl nedeni budur. Bunu engellemek için herşeyi yapacakları, bizim de bunu yapmak için gözümüzü kırpmadan canımızı vereceğimiz bir gerçektir. " dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.