Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Nennioğlu : SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ!!!

Sağlık Yayın: 29 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 29.09.2020 02:22:21
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
298 okunma
Google News

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Adana'nın önemli radyolarından Adana Süper Fm. 92.8 Frekansında sunulan "BAKIŞ AÇISI " Programının konuğu oldu. Program sunucuları usta Gazeteciler Aytekin Denizli ve Hüseyin Yetiş'in sunduğu canlı programda sağlık çalışanların hakları konusunda bir çok istek ve taleplerini dile getirerek başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenerek sağlıkçıların sesi oldu.

 

 

 

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Tüm sağlıkçılar adına Sağlık Sen olarak yanlarında olduğunu ve sağlıkçıların haklarını aramak için sahada çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini konuk olduğu bir radyo programında usta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Başkan Bekir Nennioğlu, Adana Süper Fm. 92.8 Frekansında düzenlenen ve sunulan usta gazetecilerden Aytekin Denizli ve Hüseyin Yetiş'in hazırlayıp sunduğu "BAKIŞ AÇISI " Programına konuk olarak katıldı. Programda gazetecilerin sorularını tek tek cevaplayan başkan Nennioğlu, radyo programı aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya da seslenerek sağlıkçıların haklarını istiyoruz mesajlarında bulundu.

 

Başkan Bekir Nennioğlu, çok önemli konulara değinerek bir çok açıklamalarda bulundu. İşte Nennioğlu'nun önemli açıklamaları ve sağlıkçılar adına talepleri: 

 

 Bekir Nennioglu: KAMUOYUNA DUYURULUR.... 

 

Geçtiğimiz Perşembe günü Genel Başkanımız Semih DURMUŞ, Genel Başkan Yardımcımız Şemsettin KARADOĞAN, Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halil NACAR, Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Koray DAŞ, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürümüz Nevzat  Özer ve birçok üyemizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz 4. dönem 2. İl Divan kurulu toplantımızda birtakım çevrelerin Genel Başkanımızın yaklaşık 1 saatlik konuşmasının 30 saniyesini keserek algı yaratma operasyonu  yapma çabaları bir zamanların meşhur tele-vole tarzı magazin haberciliğini akıllara getirmiştir.

 

Oysaki Genel Başkanımız konuşmasının devamında hekim ve diğer sağlık çalışanları havuzunun ayrı olması gerektiğini herkesin kendi havuzundan faydalanmasını dolayısıyla hekimlerin kendi havuzlarından katsayılarının belirlenerek kendi aralarında paylaşmalarını havuzlarındaki parayı tükettiklerinde hemşirenin ve diğer personelin havuzuna atlamamaları gerektiğini bunun bugüne kadar böyle yapıldığını yeni ek ödeme yönetmeliğinde de havuzun tamamının hekimlere tahsis edildiğini ve artık değişmesi gerektiğini söylemiştir.

 

Ayrıca bugüne kadar ek ödeme yönetmeliğinin değişmesi ile ilgili yetkili yetkisiz herkesin açıklama eylem vb hakkı varken  Sağlık-Sen kadar bu uğurda mücadele eden başka hiç bir sivil toplum örgütü yoktur. Sağlık-seni hedefinden saptırmaya darbe vurmaya çalışanlar en nihayetinde bu tür olaylara soyunmuşlardır.

 

 Sağlık-Sen bütün engellemelere rağmen inandığı yoldan dönmeyecek bu uğurda mücadelesine kararlılıkla hız kesmeden devam edecektir.

[10:39, 28.09.2020] Bekir Nennioglu: SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ!!!

 

Döner Sermaye sisteminin yeniden inşa edilmesi için bu seferde yetkililere kornalarımızla sesleniyoruz.

 

29 Eylül Salı Günü günü saat 12.00  İl Sağlık Müdürlüğünün  önünde araçlarımıza maske takarak hareket edeceğiz, Kornaları çala çala Yüreğir  Devlet Hastanesine hareket ederek yanından, Adana Sehir Hastanesine Varacağız, Hastane etrafında tur attıktan sonra Yüreğir Millet Bahçesinde  saat 12.30 da basın açıklaması yapacağız. 

Herkesi Davet ediyorum. 

 

Yüreğir  Millet Bahçesi Saat 12:30'da  kitlesel basın açıklaması yapacağız.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.