Sadullah KISACIK: “Ramazan Bayramımız, birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin en samimi şekilde yaşandığı önemli günlerimizdendir.”

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 14:58:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
101 okunma
Google News

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah KISACIK, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Bayramların birleştirici ve bütünleştirici yönüne vurgu yapan Kısacık, şu açıklamalarda bulundu:

“Ramazan Bayramımız, birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin en samimi şekilde yaşandığı önemli günlerimizdendir. Geleneklerimizin ve göreneklerimizin yaşanması bakımından da önemli olan Ramazan Bayramımız; gençlerimize kültürümüzün, manevi değerlerimizin aktarılması konusunda da önemli köprü görevindedir. Ülke olarak içinden geçtiğimiz sosyal ve ekonomik bir kriz ortamında milletimizin birlik, beraberlik ve paylaşma olguları çerçevesinde bir bayram geçireceğine gönülden inanıyorum. Çünkü insanımız geçmişten günümüze kadar, bu tür dönemlerde irfanı ve itidali sayesinde her durum ve şart altında manevi değerlerine uygun şekilde hareket etme kabiliyetini sergilemiştir.

Bu vesileyle ülke ve millet olarak, demokrasimizin hukuk ve adalet zemininde güvenceye alındığı, toplumsal huzurumuzun ve refahımızın bu zemin üzerinde inşa edildiği bir Türkiye’ye duyduğumuz özlemle, daha nice bayramlara erişmemizi temenni ediyorum.

Ben, bu duygu ve düşüncelerle başta Adanalı hemşehrilerim olmak üzere; milletimizin, İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir bayram geçirmeleri dileğiyle, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.