Reşatbey Et , Piliç Ve Şarküteride açılış coşkusu

Hizmet ve kalitenin adresi “ Reşatbey Şarküteri “ dost ve müşterilerine hizmette sınır tanımıyor.

Ekonomi Yayın: 15 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 15.08.2021 16:37:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
218 okunma
Google News

Kalite ve hijyenden taviz vermeyen  Reşatbey  Et , Piliç ve  Şarküteri sade bir törenle açtı. Adana’da  Unlu Mamüller ve pişirim fırını olarak hizmet veren  Şerafettin Duran ile ortağı Ahmet Metin Uçar yepyeni bir hizmet anlayışıyla  et , piliç ve şarküteri  şubesini dualarla Adanalıların hizmete sundu.

ÇUKUROVA LOBİSİ  DERNEĞİ YÖNETİMİ YALNIZ BIRAKMADI

Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan  unlu mamüller ve pişirim alanında hizmet veren  Şerafettin Duran ile ortağı Ahmet Metin Uçar hizmette sınır tanımıyor. Reşatbey  Ordu Caddesi üzerinde bulunan tatlıcı Zeki bitişiğinde Et- Piliç-  Şarküteri ürünlerinin satıldığı iş yerini  Reşatbey Mahallesi Muhtarı Zübeyde Nüvit Kana ve  Gazeteci Muharrem Yalçınkaya başta olmak üzere Çukurova Lobisi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazeteci Veli Uçuk,  Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirdi.

AÇILIŞ KURDELASINI BİRLİKTE KESİTİLER

Reşatbey Mahallesi Muhtarı Zübeyde Nüvit Kana ve  Muharrem Yalçınkaya’nın yanı sıra seçkin davetlilerle birlikte  işyeri sahipleri   Şerafettin Duran  ile ortağı Ahmet Metin Uçar açılış kurdelasını  birlikte   kestiler.Reşatbey Mahallesi Muhtarı Zübeyde Nüvit Kana, “ Pandemi süreci başta olmak üzere orman yangınları ve sel felaketi ile çok zor günler yaşıyoruz. Bu zorlu süreçte iş yeri açmak  cesaret ister. Mahalle sakinlerim adına hayırlı olsun dileklerimi sunarım.”diyerek Adana’nın böyle sağlıklı ve hijyen içeren işyerlerine ihtiyacı bulunduğunu vatandaşların böyle güzel yerlerden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceklerini sözlerine ekledi. Açılış sonrası  katılan misafirlere   iş yeri sahiplerinden  işyeri sahipleri   Şerafettin Duran, Mahmut Sözbilir ve Yıldıray Girgiz çeşitli ikramlarda bulundu.

‘SAĞLIK VE HİJYEN OLMAZSA OLMAZ’

İş  yeri  sahipleri   Şerafettin Duran  ile ortağı Ahmet Metin Uçar ticari ahlak ile en iyi hizmeti sunmanın gayretiyle çalışmaya devam ettiklerini sağlıklı ve hijyene önem veren bir anlayışla iş hayatını sürdürdüklerini ifade ettiler. Sağlıklı bir yaşam için her türlü damak zevkine hitap edecek farklı ürünlerle hizmete devam edeceklerini  belirten şletmenin sahibi Şerafettin Duran  “ Reşatbey  mahallesi’nde unlu mamülleri ve pişirim fırını ile hizmetlerimiz devam ediyor. Bu anlamda kalite ve hijyenden asla taviz vermeden Et- Piliç-  Şarküteri ürünlerinin satışını yapmanın heyecan ve mutluluğunu  yaşıyoruz.Açılışımıza gelerek bizlerin bu mutlu günümüzde  yalnız bırakmayan tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.