Reis Ocaklarından Mustafa İzgioğlu’na destek

8 İlçe ve Büyükşehir Belediyesi seçiminin MHP’nin kazanmasını sağlayan efsane başkan olarak hafızalarda yer edinen Mustafa İzgioğlu’na Reis Ocakları Adana İl Başkanı Orhan Can ve ekibi İl Başkanlığı seçiminde başarılar diledi

Siyaset Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 12:10:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
654 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanlığı döneminde 8 İlçe ve Büyükşehir Belediyesi seçiminin MHP’nin kazanmasını sağlayan efsane başkan olarak hafızalarda yer edinen Mustafa İzgioğlu’na  Reis Ocakları Adana İl Başkanlığından  destek geldi. Reis Ocakları Adana İl Başkanı Orhan Can, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkan Adayı Mustafa İzgioğlu’na  İl Başkanlığı seçiminde başarılar diledi. 26 Eylül Cumartesi günü Sarıçam Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan MHP Adana İl Başkanlığı Kongresinde  heyecanlı ve coşkulu bir kongre yaşanacağına  dikkat çeken Orhan Can, Reis Ocakları Adana İl Başkanlığı olarak , Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkan Adayı Mustafa İzgioğlu’nun yanında ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

“ Mevcut İl Başkanı Bünyamin Avcı  o makama yakışmamaktadır”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkan Adayı Mustafa İzgioğlu’nun İl Başkanlığı görevini gerçekleştirdiği dönemde 8 İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini MHP’nin  kazandığına dikkat çeken Başkan Orhan Can, “ Mevcut MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı  o makama yakışmamaktadır. Pek bir başarısı da yoktur. Ancak, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla  tekrar İl Başkanlığı görevine  talip olan  çalışkanlığı ve başarılarıyla hafızalarda yer edinen İl Başkan Adayı Mustafa İzgioğlu’nun delegelerin desteği neticesinde seçildiği takdirde çok daha başarılı olacağına inancımız tamdır. Sayın Mustafa İzgioğlu’na başarılar dilerim. Reis Ocakları Adana İl Başkanlığı olarak  yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” Dedi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.