Ramazan Çimen yönetiminde kadın yöneticilere yer verecek!

Yayın: 18 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 18.08.2020 10:44:34
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
517 okunma
Google News

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, bugüne kadar yapılamayanlar konusunda  projelerini birer birer açıklarken, kulüplerden ‘Başkan’ gibi ilgi ve destek görüyor..

ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, Genel Kurula sunacakları listede 11 kişilik yönetim kurulunda en az 1 kadın yöneticiye yer vereceklerini açıkladı.

YÖNETİMDE KADIN YÖNETİCİLER YERALACAK

Listesinde kadın yöneticilere fazla yer vererek bir ilke imza atacaklarını belirten ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, “Bugüne kadar kadın yöneticilerimiz hep 2.planda kalmışlardır. Bizim yönetim kurulumuzda kadın yöneticilerin yer almaları gelenekselleşecektir. Bu konuda ASKF’ye örnek teşkil edeceğiz. Kadınların bulunduğu ortamda genel görgü kurallarına daha hassasiyet gösterilirken, bunun yarattığı hava mutlaka davranışları etkiliyor. Spor alanlarında kadınların varlığı, daha hoşgörülü ve dikkatli olmayı sağlıyor” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.