Ramazan Çimen filede Adana derbisinde takımları yalnız bırakmadı

Yayın: 17 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 17.11.2020 11:40:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
307 okunma
Google News

Adana Amatör Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, voleybolda Adana derbisine destek vererek spor ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Seçimler öncesi gittiği her yerde ”Başkan” gibi büyük ilgi ile karşılanan Ramazan Çimen, Pazar günü Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda 2.Lig Kadınlar Voleybol 6.Grupta Adana derbisinde Yüreğir Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan derbi karşılaşmasını izleyerek takımlara destek verdi.

Çimen, Yüreğir Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi’ne oynayacakları zorlu derbi öncesi başarı dileğinde bulundu. Maç öncesi her iki takım kaptanına çiçek takdim eden ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen ve ekibi karşılaşmayı takip ederek 2 Adana takımına destek verdi.

ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen karşılaşmayı Yüreğir Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Bilal ve Yüreğir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halit Yılmazel ile birlikte izledi.

Öte yandan karşılaşmayı 3-0 kazanan Adana Büyükşehir Belediyesi grupta namağlup liderliğini sürdürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.