Ramazan Çimen’den Spor Müdürü Çintimar’a teşekkür

Yayın: 17 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.03.2021 16:11:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
269 okunma
Google News

Adana ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, 30 Mart’ta yapılacak Genel Kurulda tarafsız olacaklarını belirten Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkür etti.

SPOR İL MÜDÜRÜMÜZ ADANA İÇİN BÜYÜK ŞANS

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkürlerini ileten Ramazan Çimen, “Her zaman her fırsatta seçimde tarafsız olacaklarını belirten Müdürümüz Muzaffer Çintimar duruşuyla örnek olmuştur. Kendisi Adana sporu için büyük şanstır. ‘Güçlü amatör güçlü ASKF’ sloganı ile büyük projelerle yola çıktık. Adana amatörlerini hak ettikleri yere taşıyacağız. Geçmişteki amatör heyecanı geri getireceğiz” dedi.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ TARAF OLAMAZ

Amatör Spor Kulüplerini yakından ilgilendiren 30 Mart tarihinde yapılacak seçimde kesinlikle tarafsız olacaklarını belirten Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, “Biz burada spor yaptırmak için varız. Gençlerimizi spor ile buluşturmak asli görevlerimizdendir. Amatör sporun desteklenmesi gelecek için çok önemli. Bizim taraf olacağımız diye bir şey asla düşünülemez. Kim kazanırsa kazansın Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulunu tebrik ederiz” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.