Radyo Pembe atağa geçti..

Kültür Yayın: 15 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 15.02.2020 09:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
294 okunma
Google News

Türkiye’nin ilk kadın radyosu Radyo Pembe, radyo dünyasının tecrübeli isimlerinden K. Yalçın Göl’ü Genel Yayın Yönetmenliğine getirerek yılın transferine imza attı.

Genel Yayın Yönetmeni K. Yalçın Göl ile atağa kalkan Türkiye’nin ilk kadın radyosu Radyo Pembe, başarılı isimleri kadrosuna katmakta gecikmedi.

 

17 Şubat’tan itibaren Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri saat 09:49’da “Çukurova’da Gündem” programı,  Salı günleri “91.Dakika” ve Cuma günleri  de “Sporbox” programı saat 09:49’da dinleyicilerle buluşacak..

 

Çukurova’da Gündem programında deneyimli gazeteciler Özcan Aladağ ile İsmet Tanlı, 91. Dakika Programı’nda tecrübeli spor yazarları Hasan Hüseyin Türk ile Şencan Birincioğlu, Sporbox Programı’nda da spor dünyasının önemli isimleri Ömer Murat Zor, Hasan Hüseyin Türk ile Güven Hoşel gündem yaratacak konularla Radyo Pembe mikrofonlarında olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.