Rabia ile Taşkin muradına erdi

Yaşam Yayın: 06 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 06.11.2020 00:02:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
262 okunma
Google News

Doruk Gazetesi Sahibi, gazeteci Fatoş Tekbaş 4 Kasım 2020 günü en küçük kız kardeşi Rabia Tekbaş’ı evlendirdi. Pandemi nedeniyle, sadece aile arasında kıyılan nikahla Adanalı Taşkin Aytaş ile dünyaevine girdi.Nikah şahitliğini Aytaç Durak'ın gözde üst düzey bürokratlarından, Anavatan ve Doğru Yol Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, şimdinin Gelecek Partisi İl ikinci Başkanı Nurgül Çölkesen ve Adana'nın önde gelen çiftçilerinden Tuzla'ya bağlı Gümüşyazı köyü Nazmi Boğatekin yaptı. Nikaha kardeşleri katıldı.

 

 

Doruk Gazetesi Sahibi, gazeteci Fatoş Tekbaş 4 Kasım 2020 günü en küçük kız kardeşi Rabia Tekbaş’ı evlendirdi. Pandemi nedeniyle, sadece aile arasında kıyılan nikahla Adanalı Taşkin Aytaş ile dünyaevine girdi.

En küçük kızkardeşim Rabia Tekbaş, diğer kardeşlerinde olduğu gibi, annesi ve hemde babası oldu. 4 kasım 2020 günü rahmetin bol olduğu bir yağmur gününde, pandemiyi de unutmayarak, sosyal mesafe, hijen ve maske kurallarına uyarak bugün Taşkin Aytaş ile dünyaevine girdi.

Nikah şahitliğini Aytaç Durak'ın gözde üst düzey bürokratlarından, Anavatan ve Doğru Yol Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, şimdinin Gelecek Partisi İl ikinci Başkanı Nurgül Çölkesen ve Adana'nın önde gelen çiftçilerinden Tuzla'ya bağlı Gümüşyazı köyü Nazmi Boğatekin yaptı. Nikaha Fatoş, Halise Zeynel Abidin, Fatih Tekbaş, yengesi Nazlı Tekbaş, halasının kızı Aslı Tekbaş ve diğer konuklar katıldı. Abla Fatoş Tekbaş; “Anne babamız yok, bugünlük onun hem annesi hem babası oldum. Bir abla olarak elimden ne geliyorsa yaptım. Kardeşim Zeynel ve Fatih Tekbaş’a, nikah şahitliğinde bulunan arkadaşım Nurgül Çölkesen’e, ve arkadaşı Nazmi Boğatekin’e çok teşekkür ediyorum. Darısı tüm bekarların başına

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.