PTT HEYETİNDEN VALİ SÜLEYMAN ELBAN'A "181.YIL" ZİYARETİ

Yayın: 24 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.10.2021 20:20:33
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
144 okunma
Google News

Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer ve beraberindeki heyet, Vali Süleyman Elban'ı ziyaret etti.

PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer ziyaret esnasında Vali Elban'a, kurumca gerçekleştirilen faaliyetler, amaç ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

 Ziyaretlerinden dolayı PTT Başmüdürü Gencer ve beraberindeki heyet üyelerine teşekkür eden Vali Elban; PTT’nin ülkemizin her yerinde vatandaş memnuniyetini gözeterek hizmetler verdiğini belirtti.

Vali Elban, “PTT Başmüdürümüzün nezdinde, özellikle pandemi sürecinde büyük bir fedakârlık örneği göstererek milletimize hizmetlerini aksatmadan yerine getiren tüm PTT çalışanlarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Ziyarette Vali Elban’a,  günün anısına PTT Başmüdürü Gencer tarafından Milli Mücadele’nin 100. yılına özel hazırlanmış olan gün zarfı hediye edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.