POZANTI BELEDİYESİ’NDEN AŞURE DAĞITIMI

Yaşam Yayın: 24 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 24.08.2021 01:03:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
120 okunma
Google News

Adana’nın Pozantı Belediyesi tarafından Muharrem ayının başlaması nedeniyle vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

Pozantı Belediyesi Muharrem ayının ilk gününde, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Pozantı Belediyesi işletmesindeki Akçatekir Yaşam Park Restaurantta hazırlanan aşureler merkez camii önüne kurulan stantlarda camii cemaatine ve esnaf vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Aşure ikramını bizzat yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, hem tencereden plastik kâselere aşure kattı hem de tek tek vatandaşlara dağıttı.

 

Aşure dağıtma etkinliğinde kısa bir açıklama yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Bu ay ikram edilecek aşurelerin birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesine vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem ayının dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine; gözyaşı ve zulmün sona ermesine vesile olmasını diliyorum. Pozantı Belediyesi işletmesindeki Akçatekir Yaşam Park Restaurantımızda yapılan aşureleri de Pozantılı vatandaşlarımıza dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah kabul etsin” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.