Örnek dönerci esnafından örnek davranış

Pandemi nedeniyle zor günler geçiren dar gelirli dost ve müşterilerine Pazartesi ve Perşembe günleri halk günü düzenleyen esnaf Nurullah Gök ,‘askıda döner’ uygulamasıyla vatandaşlara destek oluyor.

Ekonomi Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 22:48:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
492 okunma
Google News

Özel Haber: Hüseyin YETİŞ - Onur ALTMIŞKAN 

Adana’da dönercilerin, kimsenin aç kalmaması için  bir süre önce başlatılan  ‘Askıda döner’ uygulamasına Barajyolu Döner’in sahibi Nurullah Gök  destek veriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların aç kalmaması için  iş yerinde ‘askıda döner’ uygulaması devam ettiren Nurullah Gök ;  dost ve müşterilerinden yoğun  ilgi gördü. Pazartesi ve Perşembe günlerini halk günü olarak belirleyen Nurullah Gök, hayırsever müşterilerin , ister telefonla isterse de kendileri gelip döner satın aldığını  ve ihtiyaç sahiplerine iş yeri dışına asılan tabelaya asılarak verildiğini söyledi.

 

 “ BİR GELENEĞİ DEVAM ETTİRİYORUZ”

 

15 yıldır Döner işi yapan  her hafta pazartesi ve Perşembe günleri halk günü düzenlediğini  belirten  Nurullah Gök  ;  halk günlerinde 6.99  , diğer günlerde ise  normal fiyat  tarifesi  ile dost ve müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası tarafından başlatılan  “askıda döner’ uygulamasına destek vermeye devam ettiklerini  hatırlatan Nurullah Gök,  böyle bir uygulamanın içinde olmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Adana’da bütün esnaf arkadaşlarımızın yapmasını öneririz gerçekten ihtiyaç sahipleri var. Bir yiyen bir de ödeyebilir. Eskiden Osmanlıda olduğu gibi gelip hesap ödeyebilirler. Yapılabilecek çok şey var istedikten sonra. Buraya geliyor müşterimiz yemek yiyor artı bir yemek parası daha ödüyor sonra bir arkadaşımız geliyor ’askıda döneriniz var mı’ diyor. ’Gel’ diyoruz dönerini alıyor ayranını alıyor ve gidiyor. Alan da veren de görmüyor” diye konuştu.

 

“PANDEMİ DÖNEMİNDE DAR GELİRLİ İNSANLARIMIZA DESTEK VERİYORUZ”

Pandemi dolasıyla dar gelirli vatandaşların zor günler yaşadıklarına dikkat çeken ve  Dönerci esnaflarına seslenen Nurallah Gök , “ Pandemi döneminde çalışamayan bir çok dar gelirli vatandaşlarımız var. Uygulamamız  sayesinde bir çok insanımız  geliyor karnını doyuruyor. Bu  uygulamayı müşterilerimiz çok iyi karşılıyor. Bazı müşterilerimiz duyuruyu okuyorlar. Hemen kasaya gidip ödemeyi yapıyor. Kaç tane isterse o kadar döner bağışlıyor. Duyarlı insanımız çok. Onların yardımıyla bir elin gördüğünü diğer elin görmemesi hayrın en güzeli. Bizler de gurur duyuyoruz.”dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.